Меню
Количка

Смесители за душ/вана

Показани са от 1 до 20 от 41 резултата (3 страници)

Ако търсите удобен издръжлив и функционален разпределител за вода за душ или вана, онлайн магазин Ramois е точното място за вас. При нас ще получите модерен дизайн, иновации и разнообразие от модели, сред които да откриете най-подходящия.

Предимства на смесителите за душ и вана

Те съчетават много важни качества, като издръжливост, функционалност, дълготрайност. Моделите са лесни за монтаж, удобни са за ползване, а при производството на батерията се използват различни технологии, които подсигуряват дългия експлоатационен период и комфорта на потребителите.

Характеристики на смесителите за душ и вана

Част от технологиите при производството на батериите, са: Корунд, MicroCave, CLEANbody, EASYclean, NEWlook, Comfortsize. Всички те целят да направят продукта устойчив на твърда вода, лесен за почистване от варовик, предпазване от наслояване на бактерии и замърсявания, и други.

Изборът на смесител за вана и душ

За да изберете най-правилния вариант за вашия душ или вана, трябва да съобразите:

  • материал на изработка – важно е да изберете неръждаем модел. В повечето случаи това е месинг;

  • механизми – качеството на затварящите механизми е от съществено значение. Най-предпочитани са тези с керамичен;

  • цвят – за да допълните интериора на банята, изберете модел, който ще пасне максимално добре от цветова гледна точка. В Ramois залагаме на семпли и неутрални нюанси за поддържане на безупречен стил – хром, инокс, черно, златно и бяло;

  • допълнителни характеристики – какъв е начинът на монтаж, дали е предназначен за вграждане или не, дали се включва в комплект или се предлага самостоятелно. Не забравяйте да обърнете внимание и на други специфики, като размер на питата, дали избраният смесител е в комплект или се предлага самостоятелно, дали е обикновен или термостатичен. Гаранционният период също е много важен.

Всички тези характеристики ще ви бъдат необходими, за да намерите най-оптималната възможност за дома.

Защо клиентите предпочитат смесителите за душ и вана от Ramois?

Причините да получаваме толкова добри отзиви от нашите клиенти и да имаме добра рецензия, са няколко – работим на достъпни цени и предоставяме артикули с високо качество и дългосрочна гаранция. Производителите, на които се доверяваме, за произхода на нашите смесители са утвърдени на пазара. Сред тях са Inter Ceramic, Eco, Fala, Fildisi и други, предлагащи иновации в света на стоките за баня.