Меню
Количка

Смесители за кухня с изтеглящ чучур

Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)

Писнало ли ви е от неудобните смесители за кухня, с които трудно миете посудата, често се намокряте, не ви достига пространство за почистване на по-големи тави и тенджери?

От онлайн магазин Ramois ви предлагаме отлично решение – смесители за кухня с изтеглящ чучур, които са с модерен дизайн, луксозни и на достъпни цени.

Видовете смесители за кухня с изтеглящ чучур в Ramois

Артикулите в категорията се различават по някои особености.

Марка

Работим с доказани производители, като Eco, Fala, Pyramis, Blanco, Fat.

Цвят

Представяме ви разнообразие от актуални цветове, като сред най-популярните се открояват хром, инокс, бяло, черно, бежово, сиво.

Тип

Всички варианти са стоящи.

Различават се още по форма на питата, начин на монтаж, диапазон на изтегляне, височина на батерията и технологиите при производството ѝ. Запознайте се със спецификите на всеки висококачествен артикул в описанието и разгледайте снимковия материал.

Предимствата на смесители за кухня с изтеглящ чучур

Тези кухненски компоненти с изтеглящ чучур представляват удобно и гъвкаво решение за контрола на водната струя. Чрез него водата може да достигне до по-далечни места, което освен за чистотата на съдовете, ще ви помогне и за поддръжката на самото корито на мивката.

В допълнение, със съвременните дизайни, които ще откриете при нас, ще допълните интериора на кухненското помещение по оптимален начин.

Как да изберете подходящият смесител за вашата кухня?

За да изберете най-подходящата възможност, трябва да разгледате всички възможности и да видите кои пасват на вашите предпочитания, мивка и интериор. Много е важно да изберете такова попълнение за кухнята, което да бъде правилно разположено. Препоръчително е при моделите с изтеглящ и въртящ чучур на 360 градуса, този отвор да се намира точно в средата.

Топ модели кухненски смесители с изтеглящ чучур от Ramois

Сред най-предпочитаните модели се открояват:

Всички топ предложения в сайта ни са луксозни, удобни, прецизни и са с 5-годишна гаранция.