Меню
Количка

Кошчета за баня и тоалетна

Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)

Ако искате стилна и модерна баня, трябва да помислите и за най-дребните покупки и детайли, сред които се определят и кошчетата за тоалетна. Те са важни както за удобството по време на престоя ви в помещението и правилното съхранение на отпадъчните материали, така и за завършения вид на интериора.

В онлайн магазин Ramois ще откриете голямо разнообразие от кошчета за баня и тоалетна, както и други необходими аксесоари, които са с модерен и функционален дизайн и се предлагат на много достъпни цени.

Луксозни кошчета за баня и тоалетна в Ramois

От Ramois искаме да предоставим на всеки потребител възможно най-доброто, поради което сме взискателни дори и към качеството и вида на аксесоарите, като луксозните кошчетата за баня и тоалетна и други комплекти. За целта ние сме селектирали за вас предложения, които са част от производството на доказани марки, като Inter Ceramic, и имат елегантен вид.

Характеристика и функционалност на кошчетата

Аксесоарите, които представяме за вас, се различават по следните характеристики:

 1. Функционалност и предназначение
  Основно сме селектирали за вас най-необходимите аксесоари за това помещение – кошове и комплекти, включващи четка за тоалетна, сапунерка, дозатор за течен сапун, поставка за четка за зъби.

 2. Вместимост и обем
  Те имат различна вместимост – има 3-литрови, 5-литрови, 6-литрови и други.

 3. Материал на изработка
  Кошовете се изработват от висококачествени материали. Вътрешната кофа се изработва от PVC, а външната част – от метал. Комплектите отново се изработват от PVC с високо качество, устойчивост и имат гланцирано покритие.

 4. Начин на затваряне
  Кошовете имат плавно затваряне на капака чрез затварящ механизъм и разполагат с педал за лесното му отваряне без докосване с ръка.

Това са основните характеристики, според които класифицираме артикулите в категорията.

Красиви дизайни и цветове

Селектирали сме модерни дизайни, които да се впишат в съвременния интериор на вашата баня. Освен това, те се предлагат и в актуални цветове, които лесно ще се съчетаят с останалите преобладаващи нюанси в помещението. Такива са розово злато, бяло, сиво, черно, златно.

Изберете кошче за баня и тоалетна от Ramois

Заложете на високо качество и първокласни материали за всеки елемент от обзавеждането на помещенията, за да се радвате на уют, комфорт и дълготрайна употреба. Това съчетание може да се открие във всеки от артикулите в каталога ни.

Възползвайте се и от отличните и гъвкави условия за доставка и плащане от Ramois.