Меню
Количка

Бюджетни идеи за обзавеждане на хотелски бани и кухни

03 апр. Бюджетни идеи за обзавеждане на хотелски бани и кухни
Побликувано от Иванова Мария 0 Коментар 397 Преглеждания

Съдържание

  Преобразяването на баните и кухните в хотелите е важен елемент от стратегията за подобряване на общото изживяване на гостите и увеличаване на конкурентоспособността на един хотел. 

  В тази статия ще разгледаме как може да придадете свежо усещане чрез обзавеждането в тези ключови помещения, дори с ограничен бюджет.

  Как да внесем уникалност в хотелските кухни и бани?

  За баните, интегрирането на обзавеждане, като автентични плочки с ръчно изработени дизайни или инсталацията на артистични мивки, може да придаде неповторим чар. Също така, нестандартните цветове и текстури, както и обособяването на акцентни стени или подове, може да се използват за създаване на впечатляващ ефект.

  Уникалните мебели за хотелско обзавеждане, създават стил и изисканост - Рамоис
  Уникалните мебели за хотелско обзавеждане от Рамоис, създаватстил и изисканост

  В кухните, инвестицията в качествени материали за работни плотове би подобрило изживяването както за персонала, така и за гостите. Тези зони може да станат и по-функционални чрез оборудването с иновативни решения за кухня, като например – мултифункционални уреди.

  Съвети за бюджетен ремонт: Как да подобрите хотелските помещения без големи разходи?

  Бюджетният ремонт не винаги означава компромис с качеството или стила. Ето няколко изгодни съвета, които може лесно да освежат всеки хотел:

  • използване на боя – промяната на цветовете може драстично да измени външния вид на помещенията без за това да са необходими значителни разходи;

  • рециклиране и реставрация – възстановяването на стари мебели не само спестява средства, но и добавя характер към пространството;

  • инвестиция в осветлението – инсталацията на подходящо осветление е достатъчна, за да преобрази изцяло помещението; 

  • декоративни акценти – добавят усещане за добър стил, без да са във финансова тежест;

  • иновативни решения за съхранение – оптимизирането на пространството с креативно обзавеждане за съхранение увеличава функционалността и поддържа организиран вид.

  Инвестирането в обзавеждане, което подобрява визията и усещането на хотела, може да доведе до значително увеличение на удовлетвореността на гостите и да спомогне за повишаването на репутацията на хотела.

  Съвети за бюджетен ремонт на хотелски стай - Рамоис
  Съвети за бюджетен ремонт на банята и кухнята в хотела

  Бюджетни решения за модернизация на хотелските бани

  Нашите експерти споделят, че ключът към постигането на желания ефект, е в използването на изгодни материали, които обаче поддържат ниво на качество и имат добър външен вид. 

  Ето някои ефективни начини да оползотворите пространството, чрез добавянето на:

  • мивки с шкаф – мивките с вградени шкафове предлагат елегантни и практични решения за съхранение, които може значително да подобрят функционалността и визията на баните в хотела. Този вид обзавеждане не само оптимизира пространството, но също така придава модерен вид на помещението. Пластмасов долен шкаф Амели в комплект с керамична мивка е бюджетен и удобен с двете си чекмеджета.

  • душ паравани по поръчка – изработката им добавя функционалност и позволява интеграцията на индивидуален дизайн в банята, който отговаря на общата концепция на хотела. Този избор предоставя възможност за оптимизиране на всеки квадрат от пространството, с цел създаване на функционален и привлекателен интериор. Параван за баня Паго е подходящ избор - регулируемият дизайн ви позволява да приспособите паравана към вашите нужди, осигурявайки ви максимално удобство и функционалност.

  • огледала с LED осветление – разпределят равномерно осветлението в банята и го правят идеално за извършване на по-прецизни процедури, като същевременно създават илюзия за по-голямо пространство. Освен това, LED осветлението е енергоспестяващо, което може да допринесе за намаляване на електрическото потребление на хотела. Подходящ продукт на ниска цена е модел Яна с козметично огледало и нагревател.

  Бюджетни решения за ремонта на банята в хотела от Рамоис
  Бюджетни решения за ремонта на банята в хотела

  Ако търсите още по-лесно и интересно решение за обзавеждане – заменете старите чучури и душове с модерни, енергоспестяващи модели. Това не само придава свежест на банята, но и допринася за намаляването на консумацията на вода.

  Идеи за обновяване на кухнята в хотела

  Обновяването на кухнята може да има значително въздействие върху общото удовлетворение на гостите и ефективността на персонала. От Ramois ви представяме основни решения за обзавеждане, които да интегрирате, с цел улесняване на ползвателите и поддържане на хигиената.

  Алпака мивки

  Използването на алпака мивки придава стилен външен вид на кухнята, който е удобен за употреба и лесен за поддръжка. Този вид мивки се отличава с високо ниво на издръжливост, което ги прави идеален избор за интензивно използване. Добър бюджетен модел е Алпака мивка за кухня N105

  Кухненски смесители

  Спрете се на смесители за кухня с високо качество и иновативен дизайн. Моделите с добавени функции, като контрол на температурата и енергоспестяващи технологии, предоставят изгодни и достъпни решения за подобряване на ефективността и намаляване на оперативните разходи. Смесител за кухня Пан с подвижен чучур е идеален вариант.

  Правилният избор на обзавеждане, може да превърне хотела в приятно и запомнящо се място - Рамоис
  Правилният избор на обзавеждане, може да превърне хотела в приятно и запомнящо се място

  С правилния избор на материали и технологии при обзавеждането, всеки хотел може да бъде трансформиран в елегантно и функционално място, което оставя трайно добро впечатление.

  Напиши коментар