Меню
Количка

Как да изберем смесител за баня?

16 февр. Как да изберем смесител за баня?
Побликувано от Иванова Мария 0 Коментар 2347 Преглеждания

Съдържание

  Нашите смесители са с високо качество и функции, което гарантира, че остават актуални и на мода за десетилетия напред. За да получат най-добрия смесител за вода, разгледайте продуктовата ни гама.

  Разлика между смесител с един  и с два крана

  Смесителят е незаменима част от обзавеждането на кухнята и банята. Все повече хора заменят смесителите си с два крана с едноръкохватков . Това е най-разпространената форма на смесители днес. Въпреки че, и двата вида смесители могат да осигурят топла и студена вода, има разлики между тях.

  Двуръкохватков смесител: Единият е свързан към горещия, а другият към студения тръбопровод, които осигуряват съответно студена и топла вода.

  Едноръкохватков смесител: Батерия, който има два интерфейса за вход за вода, съответно има свързваща тръба, която смесва студена и топла вода и регулира температурата на водата. Смесителят е по-удобен от двуръкохватков смесител.

  Как да изберем най-добрия смесител?

  Рамоис предлага широка гама от смесители, в различни размери и цветове. Преди да изберат смесител, е добре да направите контролен списък, за да се уверите, че закупеният от вас смесител отговаря на изискванията ви. Бъдете наясно с типа водата във вашия дом. Уверете се, че отворите на тръбите са със същите размери като желания от вас продукт. Стилът отговаря ли на вашите вкусове и визия? Какъв цвят да бъде смесителя? Независимо дали търсите хромирани, черни,бели или метални Рамоис покрива вашите нужди и вкусове.

  Кой цвят да изберете?

  Цветът също оказва влияние върху стила на банята. Много хора се колебаят при избора на цвят. Черните смесители на мода ли са или са отживелица ? Какъв цвят обзавеждане да изберете? Ето някои предложения.

  Смесителите за баня трябва да се съчетават с основния цвят на банята. Често срещаните цветове са черен ,хром, бял, бронз и злато. Ако плочките и тоалетната ви в баня са тъмни, матовият черен смесител ще бъде добър избор. Ако тематичният цвят на вашата баня е светъл, тогава бял или бронз са идеалната опция за вас. И черното, и бялото са прости и елегантни и никога няма да излязат от мода. Рамоис предлага смесители в различни цветове, можете да изберете модел, който да отговаря на стила на вашата баня на достъпна цена.

  Напиши коментар