Меню
Количка

Предимства на пластмасовите шкафове

16 ян. Предимства на пластмасовите шкафове
Побликувано от Иванова Мария 0 Коментар 1492 Преглеждания

Съдържание

  Като съвременен тренд в последните години, свързан с интериорния дизайн, на фокус са мебелите, изработени от пластмаса. Произведени в различни цветови гами и стилове, те са част от най-подходящите решения за обзавеждане на дома, тъй като, освен красиви, те се характеризират и с изключителна функционалност.

  На практика са подходящи за всяка част на дома, като те могат да бъдат подходящи като шкафове за инструменти, шкафове за мокро помещение, шкафове за плодове и зеленчуци, шкафове за гараж, като също могат да се използват и за съхранение на опасни консистенции, например като шкаф за препарати с отдалечен достъп на деца.

  Функционалност на пластмасовите шкафове

  Характерно за модерните в последно време пластмасови мебели са редица характеристики, които ги правят търсени и предпочитани. Ето и най-важнитесред тях:

  • многобройни отделения

  Според конструкцията, която сте избрали за пластмасовите шкафове, те могат да разполагат с много на брой отделения, различни по размер. Така те стават много подходящи и вие може да ги използвате като шкаф за инструменти, за да подредите всичко, с което боравите и лесно да го откривате, когато ви потрябва.

  Пластмасов шкаф за съхранение | Ramois
  Пластмасов водоустойчив шкф за съхранение

  • устойчивост

  Пластмасовите шкафове са устойчиви на атмосферни влияние и могат да се използват като неръждаеми шкафове, в които да поместите например градинското си оборудване или да го използвате като шкаф за скара на открито или шкаф за буркани в мазето. На открито те ще запазят своите ярки цветове и форми, без да се повлияят от слънце или влага.

  • защитени от бактерии и микроорганизми

  Повърхността на пластмасовите шкафове не позволява по повърхността им да се развиват бактерии, мухъл или гъбички. Лесни за почистване и дезинфекция са и именно затова са толкова подходящи като шкаф за плодове и зеленчуци.

  • тегло

  Конструкциите на пластмасовите шкафове е изключително лека. Това предполага лесното им придвижване в дома там, където са най-необходими. Затова в кратък срок може да ги използвате, както за инструментален шкаф,така и като шкаф за съхранение на зеленчуци.

  • различни модели

  Както вече споменахме, в чисто интериорно отношение, вие може да ги приобщите към всеки стил на жилището си. Те се произвеждат в различни цветови гами и модели, които биха били чудесно допълнение към основния интериор на помещението, в което възнамерявате да ги поставите.

  • пожарна устойчивост

  Пластмасовите шкафове имат една много важна характеристика-те не изгарят напълно при евентуално запалване, но отделят при процеса много вредни и опасни за човешкия организъм вещества, когато силно се нагреят. Затова трябва да ги разполагате далеч от отоплителни уреди.

  • цена

  Цената на пластмасовите шкафове е значително по-достъпна от тази на останалите видове мебели от дърво и метал например.

  За какво са подходящи?

  Има много видове пластмасови шкафове, които са подходящи за различни помещения. Подбрали сме някои от най-основните места, на които бихте могли да ги използвате, а именно:

  • за съхранение на детските играчки и дрехи

  Родителите често се чудят къде да поместят многобройните играчки на децата си, за да ги съхранят далеч от прах и мръсотия. В тях могат да се поставят и учебните пособия и помагала на учениците, за да има детската стая един подреден и завършен вид. Освен това те са произведени от безвредни материали, което и прави подходящи за помещението, в което се намират децата ви.

  • за банята

  Подходящ шкаф за мокро помещение е една от функционалностите, с които разполагат пластмасовите шкафове. Те са един чудесен начин да поместите всичко, което искате да защитите от влага в банята си, като хавлиени кърпи, козметика, хигиенни материали и други.

  Водоустойчиви пластмасови шкафове за баня | Ramois
  Водоустойчив шкаф за баня от производител

  • за кухнята

  пластмасовите шкафове са особено подходящи за кухненските помещения, тъй като там има най-много продукти за съхранение, за които трябва да отделите място. Те са подходящи при използването им като шкаф за плодове и зеленчуци. Но разбира се може да ги използвате и като шкаф за тенджери и за всякакъв вид друга кухненска посуда.

  Качество, гарантирано от “Рамоис Пласт” ЕООД

  Като производители на мебели, изработени изцяло от висококачествен PVC материал, ние от "Рамиос Пласт" предлагаме на своите клиенти красиви и разнообразни по стил и дизайн мебели за баня и шкафове за кухня. За удобство и гарантирано покритие на нуждите на нашите клиенти, ние от ‘’Рамоис Пласт’’ ЕООД предлагаме индивидуален дизайн и производство на избраните мебели за баня.

  Екип от специалисти ще ви консултира по време на всяка стъпка от вашата поръчка и покупка, за да вземете своето най-правилно и информирано решение. Достъпните цени на нашите продукти, съчетани с високото им качество, ще задоволят изискванията и нуждите и на най-взискателните сред Вас. Поръчайте на достъпни цени мебели от PVC от "Рамиос Пласт" ЕООД.


  Напиши коментар