Меню
Количка

Душ паравани

Показани са от 1 до 20 от 49 резултата (3 страници)

Дори и да не разполагате с отделно помещение за баня и тоалетна, съществуват аксесоари, които да ви осигурят дискретност и практичност. Сред тях се открояват параваните за баня, които ще откриете в онлайн магазин Ramois на много атрактивни цени.

Паравани за баня с изтънчен дизайн и функционалност от Ramois

В онлайн магазина ни предлагаме както прозрачни, така и цветни варианти, в черен цвят, които гарантират елегантността на интериора. Те са изработени съгласно последните модни тенденции, което гарантира модерния им дизайн.

Предимствата на стъклените паравани за вашия душ и вана

Те са регулируеми, което гарантира удобството по време на ползване, излъчват елегантност и подчертават стила на помещението. Лесни са за монтаж и ползване, защото се състоят от два основни компонента – статичен и подвижен. Гарантират дискретността по време на ползване и изолират водата.

Как да изберете правилния параван за вашата баня?

За да изберете най-подходящия вариант, трябва да съобразите някои основни характеристики:

  • размери – много е важно да изберете такъв размер, който да съвпадне със свободното пространство във вашата баня. Има малки и компактни паравани, както и по-големи – разгледайте описанията на всеки артикул, за да намерите най-правилната възможност;

  • дебелина на стъклото – когато избирате стъклени компоненти, важно е да обърнете внимание на тяхната устойчивост и солидност. Моделите в Ramois  са със стъкло, чиято дебелина е между 5 и 8 мм;

  • компоненти – обърнете внимание кои са статичните и кои са движещите елементи, по какъв начин се отваря вратата. В повечето случаи вратите се отварят чрез наличие на плъзгащ механизъм;

  • материали – до голяма степен те определят качеството и трайността на  модулите. Освен висококачествено стъкло, трябва да търсите и устойчиви профили, каквито са алуминиевите.

Това са част от характеристиките, на които трябва да обърнете внимание, когато избирате този модул за мокрото помещение.

Висококачествени и издръжливи паравани за душ и вана от Ramois

За високото качество, функционалността и издръжливостта на паравите за баня, предназначени за душ и вана, се доверяваме на реномирани производители, сред които е и Inter Ceramic. С тях ще оптимизирате мокрото помещение, а благодарение на стъклото с дебелина от 5 мм, ще си осигурите дълготрайност на ползване.

Възползвайте се от атрактивните ценови условия в сайта ни, както и отличните условия за получаване – доставката се извършва в срок от 2 дни след получаване на заявката.