Меню
Количка

Душ колони

Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)

Душ колоните за баня със смесители за вграждане са много модерни и често срещани интериорни решения в съвременните домове. При нас ще откриете както такива за вграждане, така и стандартни. Предлагат се в разнообразие от форми, вид на смесителите, дизайни и други.

В онлайн магазин Ramois ви предлагаме богата гама от душ колони, сред които да изберете най-подходящите и луксозни попълнения към обзавеждането на вашата баня. Всички артикули се характеризират с достъпност на цените.

Душ колони с модерен дизайн в Ramois

При нас ще откриете луксозни и модерни варианти, които се различават цветово и стилово. Има душ колони с квадратни или кръгли пити, както и комбинирани варианти, които дават възможност на всеки да избере според личния си вкус.

Предимствата на термостатичните душ колони за вашата баня

Тя включва термостатичен смесител, който пести не само вода, но и енергия, а желаната от вас температура може да се постигне за няколко секунди. Това осигурява удобство при ползване дори и от най-малките членове на семейството.

Как да изберете най-подходящата душ колона за вашето пространство?

За да изберете най-оптималната възможност, трябва да съобразите следните неща.

Цвят

За да бъдете сигурни, че избраната душ колона ще съвпадне с интериора на банята, изберете модел в неутрален цвят. В Ramois представяме точно такива – артикули в бронз, хром, черно и инокс.

Тип

Те са предназначени за стенен монтаж, като има и някои, които са с термостат.

Включени компоненти

Запознайте се кои компоненти се включват в избрания от вас артикул, за да бъдете сигурни, че притежавате всичко необходимо за преминаване към монтаж.

Препоръчани душ колони от Ramois

В каталога ни ще откриете голямо разнообразие от модели, всеки от които заслужава да бъде част от вашето мокро помещение. Ще ви предложим три от най-популярните ни предложения:

  • Ретро душ колона за баня Madrid, комплект в бронз – комплект Мадрид е с керамичен механизъм, в цвят бронз и е изработен от 100 % месинг. Към него се включват смесител, слушалка, пита с тръба, шалух и крепежни елементи;

  • Душ колона за баня Glamox, инокс – Glamox е отново с керамичен механизъм, но цветът му е инокс. Технологията при производството на душ колоната е съвременна – главата е с керамична обвивка, а MicroCave шуплите осигуряват дълъг експлоатационен живот;

  • Душ система за баня Fala, черна – душ системата на Fala е с изчистен дизайн, в класически черен цвят и разполага възможност за регулируемост на височината.

Високото качество на всеки артикул е гарантирано от производителите. Гаранционният срок на продуктите е 5 години. Всички те са утвърдени в съответната ниша. Част от тях са Inter Ceramic, Eco и Fala.