Меню
Количка

Душове за вграждане

Показани са от 1 до 20 от 23 резултата (2 страници)

Поставянето на душовете за вграждане е едно от най-модерните интериорни решения при ремонта и обзавеждането на банята. Освен че те са деликатни и стилни, защото скриват всички тръби и свързващи ги елементи, те са функционални.

В онлайн магазин Ramois ви предлагаме богата гама от удобни и лесни за управление душове за вграждане, които са подходящи за всяка баня.

Разнообразие от модели и функции в Ramois

В нашия онлайн магазин се стараем да поддържаме разнообразен асортимент от душове за вграждане, които съчетават всички необходими специфики – високо качество, дълготрайност, икономична консумация на вода и енергия, функционалност.

Възползвайте се от нашите стилни, икономични и дълготрайни предложения в категорията, които се характеризират с високо качество. То се потвърждава с гаранцията, дадена от производителите, сред които е и Fala. Гаранционният срок варира, като най-често е 5 години.

Как да изберем подходящия душ за вграждане?

За да изберете най-подходящия модел, трябва да разгледате някои важни особености:

  • материал – отговаря за качеството и устойчивостта на вашата придобивка. Повечето модели са изработени от месинг, като това включва не само смесителя, но и рамото;

  • цвят – съобразете дали избрания от вас цвят ще пасне на интериора на банята. От Ramois предлагаме адаптивни варианти – злато и инокс, които са подходящи за всяко помещение;

  • начин на монтаж – ако търсите дискретност, се ориентирайте само към модели са стенен монтаж, които подлежат на вграждане;

  • форма и размер на питата – обърнете внимание дали търсите квадратна или кръгла форма, както и дали посоченият размер в описанието на продукта е достатъчен, за да ви осигури комфорт.

Когато избирате такива душове за банята, търсената комбинация от красив дизайн и функционалност. Може да разгледате отзивите на потребителите за улеснение в избора.

Съвети за инсталация и поддръжка на душовете за вграждане

Тези системи са лесни за инсталация и поддръжка. Необходимо е да бъдат свързани към вече налична водна инсталация, след което с помощта на подходящи инструменти и крепежни елементи да бъдат позиционирани в стената.

За тяхната поддръжка не се изисква нищо специфично – може да използвате почистващи препарати за баня, съвместими с материалите и покритието на модулите.

Освен висококачествени артикули, предоставяме още изгодни цени и отлични условия за плащане – с наложен платеж и по банков път. Доставката пък се извършва в рамките на 2 дни за цялата страна, като за вземане от магазин в София е безплатна. При поръчка над 400 лв доставката е безплатна за цялата страна.