Меню
Количка

Гранитна мивка за кухня Alazia 59 х 50

Ггранитната мивка за кухня "Алазия" с размери 59х50 см е създадена с изключително внимание към детайлите, тази мивка представлява перфектното съчетание между стил и практичност.

Снабдена с дълбоко корито, мивката "Алазия" осигурява достатъчно пространство за почистване на големи тенджери и съдове, като в същото време запазва удобството и ергономичността на вашата кухня. Нейното компактно, но функционално измерение я прави подходяща за различни кухненски интериори, като в същото време предлага достатъчно място за всекидневния кулинарен труд.

Изборът между отцедник ляв или десен допълнително улеснява вашия кухненски опит, като ви позволява да персонализирате мивката спрямо вашия стил и предпочитания.

  • Кухненска мивка за вграждане в плот
  • Материал: Pyragranite
  • Размер на мивка: 59 х 50 см
  • Подходяща за монтаж в шкаф 45 см
  • Корито: 34 х 42 х 20,5 см
  • Комплект с крепежни елементи, сифон и преливна арматура

Предимства:

1. Материал

80 % естествени гранитни кристали ( силициев диоксид) и 20 % смес от смоли и други вещества, който помагат за свързването на кристалите заедно

2. Сигурност

С отвор за преливане, тази мивка гарантира сигурността ви, предотвратявайки преливане при запушени канали.

3. Повърхност

- Повърхността й е хомогенна и без пори, което не само осигурява лесно почистване, но и предпазва от натрупване на бактерии и мухъл.

4. Издържливост

- С висока устойчивост на топлина до 200°C и устойчивост на удар, тази мивка остава неповредима дори след дългогодишна употреба. Благодарение на сертифицираните процедури за контрол на качеството от Пирамис, можете да бъдете уверени, че тази мивка отговаря на най-взискателните стандарти за издръжливост и хигиена.

5. Гъвкавост при позициониране

- Благодарение на гъвкавата си конструкция, мивката с отцедник е обратима, позволявайки ви да я позиционирате по ваше усмотрение, съобразено с нуждите и дизайна на вашата кухня.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Гранитна мивка за кухня Alazia 59 х 50
323,91 лв.
359,90 лв.
  • Марка: Pyramis
  • Модел: Alazia 5950

Възможни варианти

Размер на Мивката
Размер 59 х 50 см
Произход
Произход Гърция
Гаранция
Гаранция Доживотна