Меню
Количка

Гранитна мивка за кухня Tetragon 50 х 40

Добре дошли в света на перфектната кухненска организация с нашата еднокоритна мивка от гранит - Тетрагон 50 х 40 см! Тази мивка е не просто функционално решение за вашата кухня, а и истински акцент на стил и издръжливост.

Създадена с внимание към детайла, еднокоритната мивка Тетрагон 50 х 40 см предлага оптимални размери, които отговарят на всички ваши нужди в кухнята. Изработена от висококачествен гранит, тази мивка е устойчива на удари, топлина и надрасквания, осигурявайки ви дълготрайност и надеждност в ежедневната употреба.

Нейната елегантна повърхност не само придава стил на вашата кухня, но също така е лесна за почистване и поддържане. С гладка и безпореста структура, мивката Тетрагон предотвратява натрупването на бактерии и замърсявания, осигурявайки ви чистота и хигиена винаги.

Независимо дали сте професионален готвач или просто обичате да се забавлявате в кухнята, нашата еднокоритна мивка Тетрагон 50 х 40 см ще бъде вашето незаменимо помощниче. Съчетавайки стил, издръжливост и функционалност, тази мивка е перфектното допълнение към всяка модерна кухня.

  • Кухненска мивка за вграждане под плот и на плот
  • Материал: Pyragranite
  • Размер мивка: 54 х 44
  • Подходяща за монтаж в шкаф 60 см
  • Корито: 50 х 40 х 20 см.
  • Комплект с крепежни елементи, сифон ∅92mm и преливна арматура

Инвестирайте в качество и удобство, с доживотна гаранция за вашата кухня с еднокоритната мивка от гранит Тетрагон 50 х 40 см - вашият партньор във всяка кулинарна приготовка и не само.

Предимства:

1. Материал

80 % естествени гранитни кристали ( силициев диоксид) и 20 % смес от смоли и други вещества, който помагат за свързването на кристалите заедно

2. Сигурност

С отвор за преливане, тази мивка гарантира сигурността ви, предотвратявайки преливане при запушени канали.

3. Повърхност

Повърхността й е хомогенна и без пори, което не само осигурява лесно почистване, но и предпазва от натрупване на бактерии и мухъл.

4. Издържливост

С висока устойчивост на топлина до 200°C и устойчивост на удар, тази мивка остава неповредима дори след дългогодишна употреба. Благодарение на сертифицираните процедури за контрол на качеството от Пирамис, можете да бъдете уверени, че тази мивка отговаря на най-взискателните стандарти за издръжливост и хигиена.

5. Гъвкавост при позициониране

И накрая, благодарение на гъвкавата си конструкция, мивката с отцедник е обратима, позволявайки ви да я позиционирате по ваше усмотрение, съобразено с нуждите и дизайна на вашата кухня.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Гранитна мивка за кухня Tetragon 50 х 40
387,81 лв.
430,90 лв.
  • Марка: Pyramis
  • Модел: Tetragon 5040
Размер на Мивката
Размер 54 х 44 см
Произход
Произход Гърция
Гаранция
Гаранция Доживотна