Меню
Количка

Новини

15 февр. На каква височина се монтира смесител за душ ?
0 58
    Едно от най-важните и значими помещения в дома е банята. Тя трябва да бъде преди всичко функционална, удобна и не на последно място уютна. С всички тези изисквания тя ще носи удоволствие и радост на живущите в дома. Ето защо всеки се старае да из..
06 февр. Идеалната баня: как да решим най-често срещаните проблеми?
0 60
    Когато създавате всяка част от дома си, винаги се стараете тя да е функционална и добре организирана от комуникационна гледна точка-врати, прозорци, контакти, батерии в мокрите помещения и др. Това важи с особено голяма значимост за банята в дома..
30 ян. 5 способа(идеи) да организирате дома и офиса с помощта на пластмасов шкаф
0 118
    Случвало ли ви се е да се чудите къде да приберете голяма част от вещите си така, че домът, терасата и градината ви да изглеждат подредени? А какво се случва когато потърсите нещо и не успявате да го откриете, тъй като не знаете къде се намира? Р..
16 ян. Предимства на пластмасовите шкафове
0 236
    Като съвременен тренд в последните години, свързан с интериорния дизайн, на фокус са мебелите, изработени от пластмаса. Произведени в различни цветови гами и стилове, те са част от най-подходящите решения за обзавеждане на дома, тъй като, освен к..
28 февр. Как се сменя смесител за баня ?
0 1338
    Уредите в банята са много важни за комфорта на потребителите. Те трябва да бъдат издръжливи и функционални, без да се появят постоянни проблеми и да се правят ремонти. В този ред на мисли, е добре да бъдете внимателни, когато сменяте смесител за ..
16 февр. Как да изберем смесител за баня?
0 724
Нашите смесители са с високо качество и функции, което гарантира, че остават актуални и на мода за десетилетия напред. За да получат най-добрия смесител за вода, разгледайте продуктовата ни гамаРазлика между смесител с един  и с два кранаСмесителят е..
03 дек. Гранитна мивка - предимства и недостатъци
0 2731
В наши дни много домакинства предпочитат да изградят модерен и функционален дом. Те проучват внимателно най-добрите интериорни решения за обзавеждане на различните помещения. В тази статия ще акцентираме върху кухнята и избора на гранитна мивка. Посл..
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)