Меню
Количка

Мивки за баня

Показани са от 1 до 20 от 330 резултата (17 страници)

Разнообразие от модерни мивки за баня

В Ramois ние разбираме, че мивката е ключов елемент във всяка баня. Затова в тази категория сме включили модерни мивки, които отговарят на разнообразните нужди и стилове на нашите клиенти. От керамика до естествен камък, ние предлагаме разнообразие от форми и размери, които се вписват перфектно във всяко помещение.

Препоръчани модели мивки за баня

  • порцеланова мивка за баня Adela 81 см – тя се отличава със своя изискан дизайн и висококачествен порцелан. С размери от 81 см, Adela е идеална за средни и големи бани, предлагайки достатъчно пространство и удобство;

  • мивка за баня Viba 80 см, за поставяне върху мебел, керамична, бяла – Viba е модерна мивка, която се монтира върху мебел, осигурявайки допълнително пространство за съхранение. Изработена от висококачествена керамика, тя е устойчива и лесна за поддръжка;

  • Умивалник за баня 5042, черен мат за мебел или плот – със своя съвременен дизайн и иновативен материал, този модел привлича вниманието на тези, които търсят модерно и функционално решение за своята баня. Материалът осигурява изключителна издръжливост и лесна поддръжка, а стилният външен вид допринася за елегантната атмосфера на всяка баня.

Как да изберем мивка за баня, която отговаря на вашите нужди?

Преди да се спрете на конкретен модел, е важно да обмислите няколко ключови аспекта:

  • размер и форма – изберете артикул, който се вписва в размерите на вашето пространство и предпочитания стил;

  • материал – разгледайте различните материали, като порцелан, фаянс, стъкло, полимермраморен камък и естествен камък, които предлагат различни нива на издръжливост;

  • функционалност – обмислете дали предпочитате модерен умивалник с отвори за аксесоари, мивки със смесител или без смесител.

Съвети за инсталация и поддръжка на мивките за баня

Инсталацията и поддръжката са важни за поддържането на дълготрайност и функционалност. Уверете се, че следвате инструкциите за монтаж и използвайте подходящи монтажни скоби. За поддръжката, редовното почистване с меки почистващи препарати ще помогне за запазването на блясъка и качеството.

Защо да закупите модерна мивка за баня от Ramois?

Изборът на Ramois означава, че вие инвестирате във висококачествени и модерни продукти, които са изработени от най-добрите материали, гарантиращи издръжливост и стил. Нашата колекция е създадена, за да отговаря на разнообразните нужди и предпочитания, предлагайки ви възможността да избирате между мивки за мебел, за монтаж върху плот или за стенен монтаж с или без ботуш, което ги прави подходящи за различни бюджети и стилове на обзавеждане. Освен това, при нас ще откриете атрактивни цени, които правят нашите продукти достъпни и са привлекателни за всеки бюджет. Посетете нашия онлайн магазин и открийте богатството от възможности, с които може да направите вашето помещение за къпане не само функционално, но и изключително стилно.

Посетете нашия онлайн магазин и открийте идеалната мивка за вашата баня. С Ramois, вие избирате качество, стил и модерност в едно.