Меню
Количка

Дълбоки мивки за кухня

Показани са от 1 до 20 от 51 резултата (3 страници)

Ако търсите функционалност, лесна поддръжка и удобство при миене на посудата в кухнята, заложете на дълбока мивка. Предложенията ни в онлайн магазин Ramois съчетават много ключови предимства, сред които се нареждат високо качество и достъпни цени.

Видовете дълбоки мивки за кухня в Ramois

Разполагаме с голямо разнообразие от модели, които се различават по следните особености.

Марка

Работим с доказани марки – Kromevye, Bulinox, Pyramis, Fat, Inter Ceramic.

Цвят

Предлагаме различни актуални и модерни цветове – бежово, антрацит,  черно, сиво, бяло. Има някои дълбоки мивки за кухня, които се предлагат в повече от един вариант.

Покритие

Имаме както гладки, така и матови и релефни покрития. Могат да бъдат още златни, инокс или медни.

Материал

За да се гарантира високото качество и издръжливостта на всеки модел, се използват здрави и дълготрайни материали, като алпака, комбинация на гранит и кварц и полимермрамор.

Тип

Има квадратни, правоъгълни, кръгли. Могат да бъдат още единични или двойни, с отцедник или без.

Предимства на дълбоките мивки за кухня

Те имат някои ключови предимства, което ги прави предпочитани в съвременното обзавеждане на кухнята. Дълбоките мивки разполагат с по-голямо корито, което означава и повече пространство за позициониране на мръсни чаши, чинии, съдове за готвене и съхранение на продукти.

Дълбочината на коритото позволява и по-добър контрол над водния поток, по-малко пръски от вода по плота, пода и другите повърхности. Осигуряват по-голямо удобство при миене и лесна поддръжка Те са лесни за инсталация, а моделите, които притежават отцедник, разполагат с двойна практичност.

Избор на подходяща дълбока мивка

За да изберете правилната придобивка за вашата кухня, трябва да помислите за точните размери, защото моделите са предназначени за вграждане в плот.

Съвети за поддръжка и употреба

За да се грижите правилно за вашата дълбока мивка в кухнята и да ѝ осигурите дълготрайност, трябва да бъдете деликатни към материала и покритието. Не почиствайте с груби гъби, телени четки и бъдете внимателни с абразивните вещества.

Използвайте висококачествени препарати и почиствайте повърхността след всяко измиване на съдовете, за да си гарантирате запазване на блясъка и безопасна среда без патогени.

Най-популярни модели от Ramois

Сред всички артикули в категорията на сайта ни,  като най-популярни и предпочитани се открояват:

И трите предложения са направени от гранит и кварц с дебелина 10 мм, което прави изработката устойчива, здрава и много издръжлива. Всички те са с гаранция от 5 години и съвременен дизайн.