Меню
Количка

Двойни мивки за кухня

Показани са от 1 до 20 от 29 резултата (2 страници)

Ако имате много кухненски съдове и принадлежности за миене, а не разполагате с достатъчно голямо пространство за целта или миялна машина, двойните мивки за кухня са точния избор за вас.

Наличието на две отделения само по себе си е ключово предимство, от което многочислените семейства, заведения за хранене и други често се възползват. Научете повече за особеностите на двойните мивки за кухня, както и какви модели ще откриете в онлайн магазин Ramois. В категорията ни предлагаме продукти с високо качество на достъпни цени.

Двойни мивки за кухня от Ramois

При нас ще намерите практични, функционални и удобни артикули. Видовете се различат според някои особености.

Производител

Доверяваме се на реномирани марки, сред които са Kromevye и Pyramis.

Цвят

Очаква ви богата гама от цветове – бежово, сиво, метално сиво, графит, черно, бяло и други.

Видове

Имаме бордови, кръгли, с отцедник и други двойни варианти за кухня.

Монтаж

Тук се отличават два варианта – монтаж в плот и монтаж над плот.

Покритие

Според тази особеност се разграничават на модели с гладка, релефна и матова повърхност.

Видовете материали за двойни мивки за кухня

От гледна точка на материалите разграничаваме такива елементи на обзавеждането, изработени от:

  1. Гранит
    Този материал е много издръжлив, характеризира се с устойчивост на удари, влага, надраскване на повърхността и топлина. Гранитните мивки от единичен или двоен тип се определят като много лесен за поддръжка и почистване. Съчетават съвременен вид, естетика и функционалност.

  2. Алпака
    При този материал също се наблюдава високо качество, устойчивост, дълготрайност, издръжливост на различни температурни условия. Алпака изработките се характеризират като лесни за поддръжка и не изискват специални продукти за почистване и грижа. Те са елегантни и имат изчистена визия в инокс цвят.

Разгледайте подробно предимствата на всеки варианти и изберете най-оптималния за вашето кухненско помещение.

Предимства на кухненски мивки с две корита

Кухненските мивки с две корита са много удобни, функционални и практични, защото позволяват да разпределяте съдовете за миене в две зони, подобряват организацията в кухнята и естетически издържани. Двойните мивки са с две корита, като те могат да бъдат еднакви, по-големи, по-малки, както и с отцедник.

С двойните варианти можете да комбинирате различни домакински задачи – докато в едното отделение сте натопили плодове и зеленчуци във вода, за да се премахнат нитратите и да се подготвят за обработка, в другото съвсем спокойно може да миете чинии, чаши и други съдове.

Изберете двойна мивка за кухня от Ramois

Ramois е мястото, където стил, функционалност, практичност, удобство, високо качество и дълготрайност се срещат в едно. При нас ще намерите артикули за кухня с две корита, които да отговорят на вашите критерии и да допълнят интериора на кухненското помещение.

Разнообразие от цветове, дизайни, материали на изработка и покрития ви очакват в категорията, а изборът може да бъде много лесен и удобен, благодарение на улеснената навигация на сайта, подробните описания и снимките към всеки артикул.