Меню
Количка

Кръгли мивки за кухня

Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)

Кухненските кръгли мивки са сред най-предпочитаните елементи в съвременното обзавеждане, защото имат стилен вид, имат практични размери и осигуряват повече пространство за работа, особено при оптимална големина. Характеризират се с тези и още няколко предимства, с които може да се запознаете в следващите редове.

От онлайн магазин Ramois ви предлагаме различни варианти в категория кръгли мивки за кухня, които да направите част от вашия модерен, елегантен и функционален интериор в помещението.

Видове кръгли мивки за кухня

Видовете, които ще срещнете в нашия сайт, се различават по някои особености:

  1. Материал

  • гранитни – характеризира се с отлична издръжливост, устойчивост на по-високи температури и на влага. Гранитът е здрав и дълготраен и се определя като лесен за почистване и поддръжка. Материалът има естетичен вид и стилен дизайн;

  • алпака – това е много здрав материал, който се характеризира с лекота, устойчивост на ръжда и корозия и съвременен вид;

  • полимермраморни – материалът съчетава красив и естетичен вид, устойчивост на удари и натиск, както и лекота при поддръжка. Изработките от полимермрамор са висококачествени, модерни и се предлагат в разнообразие от цветове.

  1. Функционалност

  • с едно корито – имаме модели само с едно корито, които са удобни и практични за по-малки помещения и плотове;

  • с две корита – тези елементи от обзавеждането за кухня с две корита са удобни за многочислени семейства и осигуряват мултифункционалност и правилно разпределение на зоните за миене на съдове.

  1. Цветове
    Разнообразието от цветове, които ще срещнете, е голямо, като всички те се определят като актуални, лесни за съчетание и стилни – бежово, бяло, черно, графит, сиво, тъмно бежово.

Моделите за кухня в сайта ни се различават още по тип на покритие – гладко, релефно, матово. Изработват се от доказани марки, като Pyramis и Kromevye, а монтажът им се извършва в плот.

Предимства при избора на кръгла мивка

Този тип оборудване е подходящо както за компактни, така и за кухненски помещения, характеризиращи се с обширност и големина. Дори при по-малък диаметър на коритото, кръглите мивки за кухня ще могат да поберат оптимално количество съдове за миене, защото се характеризират с по-голяма дълбочина и вместимост.

Освен това, те са издръжливи, елегантни, модерни и функционални. Ще подобрят и допълнят интериора на дома ви и при правилна грижа могат да ви служат дълги години.

Качествени кръгли мивки и добри цени от “Рамоис Пласт” ЕООД

В нашия онлайн магазин ще откриете богата гама от артикули за дома, с които да направите уюта и комфорта реални и то на много достъпни цени. Разгледайте разнообразието от кръгли мивки, за да откриете най-подходящия вариант за кухнята. Всички модели са с високо качество, гарантирано от реномираните производители, като то е подкрепено с оптимална гаранция. Нейният срок зависи от конкретния производител и може да достигне дори до 15 години.