Меню
Количка

Мивки за вграждане под плот

Показани са от 1 до 17 от 17 резултата (1 страници)

Едно от най-популярните и модерните решения в кухнята, е поставянето на мивка за вграждане под плот. Освен че се характеризират с отлична функционалност, те допринасят и за естетиката на помещението.

В онлайн магазин Ramois предлагаме разнообразие от модели на атрактивни цени, които са подходящи за всеки тип кухня.

Видове мивки за вграждане и техните характеристики в Ramois

В сайта ни ще намерите както по-малки, така и по-големи варианти, които се различават по:

 1. Марка
  Доверяваме се на утвърдени марки, като Kromevye, Bulinox, Pyramis и други, които са се доказали на съответната пазарна ниша като производители на висококачествени модули за кухни и бани.

 2. Цвят
  Подбрали сме цветове, които ще се впишат лесно във всеки интериор – бяло, светло бежово, тъмно бежово, светло сиво, графитено сиво, черно. Алпака моделите са предимно с инокс покритие, докато гранитните – цветно.

 3. Материал
  Според естеството на материалите, използвани за направата на модулите, разграничаваме изработки от гранит, алпака, полимермрамор.

 4. Покритие
  Всички модели са с гладко покритие, като могат да бъдат със злато, мед и метално сиво.

 5. Размер
  Предлагат се по-малки варианти с мерки, като 49 x 44 см, както и по-големи – с размер 70 x 40 см.

Всички предложения са предназначени за вграждане в плот или под плот, в зависимост от предпочитанията. Предлагат се в различни форми – квадратни, правоъгълни, кръгли. Дебелината на материала е 1 см. 

Моделите на някои марки са с доживотна гаранция, дадена от производителя, а при други стандартно е 5 години.

Предимствата на мивките за вграждане под плот

Сред основните предимства са естетиката, която внасят в кухненското помещение, функционалността, дискретността, както и съответствието с различни стилове – от ретро до минималистичен или рустик.

Инсталация и поддръжка на мивки под плот

За да поставите мивката за вграждане под плота, трябва да има обособен отвор, който да отговаря на мерките за височина, ширина и дълбочина. Може предварително да поставите уплътнител или да използвате само крепежни елементи, в зависимост от конкретния модел.

За да запазите вашата придобивка максимално дълго функционална и запазена, трябва да спазвате мерки за редовна чистота, като използвате неагресивни препарати, подходящи средства за почистване и избягвате прекалено твърдите повърхности.

Ръководство за избор на мивка за вграждане

При избор на този компонент са важни не само индивидуалните предпочитания, но и други фактори, като разполагаемо пространство, стил, който да следвате, цвят, материал, покритие и други.

Те спестяват пространство, практични са и се предоставят в разнообразие от варианти.