Меню
Количка

Полимермраморни мивки за кухня

Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)

Когато избирате мивка за вашата кухня, трябва да съобразите много важни фактори, като един от най-важните е материалът. Той отговаря за качеството, спецификата на поддръжка, издръжливостта и много други.

Последните тенденции при обзавеждането показват, че сред най-актуалните и търсените предложения, се открояват полимермраморните. Полимермраморът е композитен материал, който се състои от акрилни смоли и природен камък, обикновено мрамор. Този материал е известен със своята издръжливост, устойчивост на надраскване и лесно почистване.

В онлайн магазин Ramois ще откриете голямо разнообразие от полимермраморни мивки, подходящи за всяка кухня.

Предимства на полимермраморните мивки за вашата кухня

Те позволяват създаването на луксозен интериор в кухнята, като едновременно с това представляват бюджетно решение. Съчетават елегантност, практичност, лесна инсталация, издръжливост и базова грижа. Поддръжката им се извършва с лекота, без необходимост от специални пособия и препарати.

Освен естетическа издържаност, при правилна експлоатация полимермраморните изработки гарантират надеждност и дълготрайност във времето.

Как да изберем идеалната полимермраморна мивка за кухнята?

За да изберете най-подходящата възможност, трябва да обърнете внимание на най-важните характеристики.

Форма

Според формата разграничаваме кръгли, квадратни и правоъгълни модели.

Тип

Могат да бъдат единични, двойни, с отцедник или без.

Размер

Обърнете внимание дали избраната от вас полимермраморна мивка отговаря на разполагаемото пространство в плота, където ще бъде вградена. Имаме по-компактни решения, както и по-големи.

Как да се грижим за полимермраморните мивки?

За да запазите безупречния вид и функционалността на този компонент от обзавеждането на кухнята, трябва да бъдете внимателни в грижата. Извършвайте редовно почистване, не използвайте агресивни препарати и твърди повърхности, които могат да наранят покритието.

Ако искате да поддържате блясъка и гладкото покритие, може да използвате специални полиращи продукти за целта.

Най-популярни модели и дизайни на мивки от Ramois

Тук се открояват следните предложения:

  • ПОЛИМЕРМРАМОРНА МИВКА ЗА КУХНЯ AZUR – имате възможност да изберете дали искате да има отвор за смесител в средата или да няма, както и точния цвят. За някои от нюансите се заплаща допълнително. Размерът е 56 x 49.5 см и е подходящ за малки и средни по големина кухни;

  • ПОЛИМЕРМРАМОРНА МИВКА ЗА КУХНЯ PAROT – отново имате възможност на персонализация по горепосочените критерии за цвят и отвор за смесител. Модулът е с размери 485 x 925 мм и е изработен от полимермрамор, който е солиден и устойчив материал, изискващ минимална поддръжка;

  • ПОЛИМЕРМРАМОРНА МИВКА КРЪГЛА PIR  – имате възможност да изберете дали искате да има отвор за смесител в средата или да няма, както и точния цвят. За някои от нюансите се заплаща допълнително. Размерът е 51 см и е подходящ за малки и средни по големина кухни;

За високото качество на всеки от тези модели, както и останалите в категорията, се доверяваме на реномирани производители. Независимо от модела, вие получавате дългосрочна гаранция от 5 години.

Възползвайте се от атрактивните ни цени, както и наличните промоции, които ви дават възможност да закупите желаните артикули от нас още по-изгодно. Предлагаме гъвкави условия за поръчка, плащане и доставка – запознайте се с тях в сайта ни или се свържете с нашия екип за повече информация.