Меню
Количка

Кръгли ЛЕД огледала за баня

Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)

Ако искате да постигнете максимално функционален и елегантен дизайн във всяко помещение, трябва да помислите както за големите решения, така и за най-дребните акценти. Огледалото е сред най-важните аксесоари за банята, които трябва да изберете внимателно.

От онлайн магазин Ramois ви предлагаме разнообразие от кръгли огледала с ЛЕД осветление, които имат отлични характеристики, луксозен и красив вид. В допълнение, може да ги закупите на много достъпни цени.

Избор на кръгли ЛЕД огледала за баня в Ramois

В Ramois сме селектирали богата гама от луксозни аксесоари в категория ЛЕД огледала с кръгла форма, подходящи за всяка баня. Артикулите се различават по:

 1. Размер
  Има както по-малки, така и големи размери. Сред най-популярните са 60 см, 80 см, 100 см, 120 см. 

 2. Цвят на светлината
  Повечето са със студена бяла, позната още като 6500 K. Има и модели с променливи режими, включващи топла (3000 K), неутрална (4500 K) и стандартната студена бяла (6500 K).

 3. Лумени
  Могат да се различават според техническите характеристики, касаещи броя на лумените – 5124 lm, 6048 lm и други.

 4. Допълнителни функции и особености
  Има някои модели, които разполагат с anti-fog система против замъгляване, което гарантира отлична видимост във всякакви условия, както и увеличителна лупа.

Моделите с ЛЕД технология в сайта ни са лесни и удобни за управление – разполагат Touch Screen бутони.

Предимства на кръглите огледала за баня с LED осветление

Представляват елегантно, функционално и практично попълнение към обзавеждането на вашата баня. Те са с модерен интериор и съчетават в себе си множество допълнителни предимства, като икономичност при консумацията на енергия, благодарение на LED технологията, по-дълъг живот, отлична видимост и други.

Съвети при избор на ЛЕД кръгло огледало за баня

Когато избирате кръгло огледало с ЛЕД технология, трябва да съобразите някои важни особености, които да гарантират, че новата ви придобивка ще бъде оптимална.

Сред тях се определят разстоянието от мивката, което в повечето случаи е 30 см, но в зависимост от артикулите може да варира, както и начина на позициониране – повечето подлежат на стенен монтаж, като е важно да обърнете внимание дали са включени крепежни елементи в комплекта.

Трябва да обърнете внимание и на някои допълнителни особености, като цвят на светлината, която най-често е 6500 K, както и други особености, като лумени, дължина на LED лентата, дебелина и гаранционен срок.

Защо да се доверите на Ramois?

Ramois е мястото, където ще откриете от най-големите елементи за обзавеждането на дома до най-малките детайли, каквито са аксесоарите. Ние залагаме на високо качество във всеки аспект и за изработката на артикулите се доверяваме само на утвърдени производители.

В сайта ни ще откриете различни кръгли артикули с ЛЕД осветление, които да допринесат за комфорта и луксозния вид на интериора в банята. Изберете най-подходящия вариант, като се запознаете с особеностите в описанието и снимковия материал и поръчайте лесно, бързо и удобно онлайн.