Меню
Количка

Нестандартни огледала

Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)

Открийте уникалните нестандартни огледала в Ramois – там, където функционалността среща изящния дизайн. В този раздел ще намерите модели, които са повече от просто практичен елемент на стената във вашата баня или входно антре – те са истински произведения на изкуството.

Висококачествени ЛЕД огледала за баня с нагревател

Съвременните ЛЕД огледала с нагревател от Ramois предлагат не само висока функционалност, но и добавят елегантен акцент към интериора. Осветлението е практично и икономично, а вграденият нагревател гарантира, че огледалото остава чисто и без изпарения дори в най-влажните помещения.

Форми

 • неправилни и уникални форми – те превръщат всяко огледало в център на вниманието, като внасят динамичен и артистичен акцент;

 • интересни дизайни – варират от абстрактни силуети до красиви рамки и форми, вдъхновени от природата, които допринасят за една по-дълбока и ангажираща естетика на пространството;

 • персонализация – изборът на специфична форма предоставя възможност на всеки клиент да отрази своята индивидуалност и стил в интериора.

Размери

В нашия асортимент от нестандартни огледала се включват различни размери, които може да се адаптират към различни пространства:

 • 45x90 см – идеални за по-малки помещения, като същевременно добавят стил и функционалност;

 • 70x120 см и 60x120 см – осигуряват по-широка видимост и елегантност на по-големите пространства;

 • 40x80 см и 80x80 см – чудесен избор за онези, които търсят компактни, но ефективни и нестандартни решения за осветление и визуално разширяване на пространството.

Защо да изберете огледало за баня с нагревател?

Нестандартните варианти с нагревател са идеалният избор за бани, тъй като предотвратяват образуването на конденз и ви позволяват веднага след душ да използвате огледалото. Освен това, те придават луксозно усещане и са отличен начин за добавяне на модерна нотка към интериора.

Предимства на огледала за баня от Ramois

Избирайки нестандартни огледала от Ramois, вие инвестирате не само в качество и стил, но и в практичност и удобство. Ето няколко ключови предимства, които правят нашите огледала идеалният избор за всяка зона за къпане:

 • широк избор от нестандартни модели, които отговарят на всеки стил и вкус – от класически до съвременни;

 • вградено LED осветление, което осигурява достатъчно светлина и добавя изискан вид на помещението;

 • водоустойчиви и лесни за поддръжка материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост;

 • конкурентни цени за продукти с високо качество, които са достъпни за всеки бюджет;

 • възможност за поръчка онлайн, което улеснява процеса на покупка и спестява време.

Осмели се да трансформираш своята баня с нестандартните огледала от Ramois, които обещават да превърнат всяко отражение в произведение на изкуството. Открий селекцията ни от продукти на водещи производители още сега и позволи на уникалния дизайн и неповторим стил да внесат дъх на свежест и иновация в твоето пространство.