Меню
Количка

Огледала за баня с ЛЕД осветление и нагревател

Показани са от 1 до 20 от 49 резултата (3 страници)

Случвало ли ви се е да искате да се огледате след душ, но огледалото е запотено и не можете? От онлайн магазин Ramois имаме отлично решение за вас – LED огледала за баня с нагревател.

Научете повече за предимствата на този избор и разнообразието от модели, които сме селектирали за вас, в каталога ни на много атрактивни цени. Решете проблема със запотяването на този козметичен аксесоар веднъж завинаги и се радвайте на отлична видимост по всяко време, дори с повишена влажност в помещението.

Висококачествени ЛЕД огледала за баня с нагревател

За високото качество на ЛЕД аксесоарите за баня с нагревател се доверяваме на доказани производители, като Inter Ceramic, които влагат висококачествени и издръжливи материали, иновативни технологии в производството, прецизност, професионализъм и детайлност.

Видовете огледала за баня с нагревател

Предложенията в категорията се различават по някои особености:

 1. Размер
  Разполагаме както с по-малки козметични ЛЕД артикули за баня, така и по-големи варианти. Сред популярните модели се определят 40x80 см, 60x80 см, 90x60 см от тези с малък и среден размер, както и 140x100 см от по-големите предложения. 

 2. Форма
  Ще откриете както модели с правилна форма, като квадратни, правоъгълни, елипсовидни, кръгли, така и с неправилна такава.

 3. Цвят на рамката
  Преобладават модели са с черен или златен цвят на рамката.

 4. Монтаж
  Някои подлежат на хоризонтален, други на вертикален стенен монтаж.

 5. Управление
  Разполагат с Touch Screen бутони за управление.

Цветът на светлината е 6500 K, което гарантира отличен комфорт на погледа и ясна видимост в помещението. Моделите разполагат с Anti-fog система, която възпрепятства замъгляването, както и икономичен режим, който спестява енергия. Артикулите съчетават красив дизайн и функционалност.

Защо да изберете огледало за баня с нагревател?

Освен че се характеризират с високо качество и прецизна изработка, ЛЕД моделите осигуряват много добра видимост, а благодарение на нагревателите, неудобството, като запотяване, нужда от постоянно забърсване или изчакване да се изпари влагата, няма да бъдат необходими.

Предимства на огледала за баня от Ramois

Ако търсите елегантни, стилни, модерни и функционални аксесоари за вашето санитарно помещение, с които да допълните интериора на помещението и да си гарантирате максимален уют, може да заложите на нашите ЛЕД артикули.

Освен да ви гарантират отлична видимост по всяко време, те могат да ви спестят и от разходите за електроенергия. LED технологията е по-икономична от традиционните източници на осветление, защото генерират минимална топлина. В допълнение, ЛЕД осветлителните тела имат по-дълъг живот, защото консумират по-малко енергия.