Меню
Количка

Пластмасови шкафове за дрехи и обувки

Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)

Наличното пространство за съхранение на дрехи и обувки никога не е достатъчно – винаги има още един комплект или чифт, които няма къде да бъдат прибрани. На помощ идват модерни, издръжливи и практични решения – пластмасови шкафове. Освен че представляват икономичен избор, ПВЦ мебелите се характеризират с висока функционалност.

От онлайн магазин Ramois предлагаме богата гама от артикули в категорията, които са на много атрактивни цени.

Предимства на пластмасовите шкафове за дрехи и обувки

ПВЦ модулите в каталога ни разполагат с множество ключови предимства, сред които се открояват:

  • многофункционалност – подходящи са за съхранение във всяко помещение. Може да ги използвате в кухнята, спалнята, антрето, детската стая, а някои от предложенията дори и в банята, защото са влагоустойчиви и водоустойчиви;

  • леки и мобилни – пластмасата се характеризира с лекота, което прави изработките от този материал леснопреносими;

  • адаптивни към интериора – те се предлагат в актуални цветове и модерни дизайни, което ги прави подходящи за всеки интериор;

  • дълготрайна употреба – поради множеството предимства, високо качество на материала и функционалност, ПВЦ изработките се определят като издръжливи във времето;

  • предлагат се в различни размери – с тях може да обзаведете както големи, така и малки пространства, където няма много свободно място.

Това са част от предимствата, с които се характеризират пластмасовите мебели.

Изборът на пластмасов шкаф за съхранение - какъв да търсим?

Пластмасовите шкафове за съхранение се предлагат в различни варианти. За да изберете най-подходящия за вас, трябва да съобразите няколко особености.

Цвят

Предлагаме по-семпли модели в неутрални нюанси на бяло, бежово, кафяво и сиво.

Брой врати

Разполагаме с еднокрилни, двукрилни и трикрилни ПВЦ предложения.

Височина

Варира в диапазон от 90 до 170 см. Съобразете разстоянието от пода до тавана, за да бъдете сигурни, че ще пасне добре.

Широчина

Най-компактният пластмасов шкаф за съхранение е с широчина 36.5 см, а най-обемният – 98 см.

Съчетаване на функционалност и стил в шкафовете за съхранение

ПВЦ мебелите са подходящи за въплъщение в различни интериори, където се следва определен стил или смесица от няколко такива, което ги прави адаптивни и стилни.

Освен това, ПВЦ моделите предоставят възможност за оптимизация на пространството. характеризират се с различно вътрешно разположение, има модели само с рафтове, с лостове за закачалки, както и комбинирани варианти. Те ще ви помогнат за привеждането на помещението в ред чрез съхранение на дрехи, обувки и други вещи.

Пластмасовите шкафове от Рамоис - качество и разнообразие

ПВЦ модулите в сайта ни се характеризират с много високо качество, гарантирано от производителите, сред които се нареждаме и ние. За целта са използвани само висококачествени материали, разполагащи с устойчивост, здравина и дълготрайност.

Високото качество се допълва с разнообразието от модели – имаме различни размери, цветове, брой врати и други. Те са идеални за малки пространства, както и по-големи – изберете според параметрите на мебелите.