Меню
Количка

ПВЦ шкафове за съблекалня

Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)

Тренировката във фитнес, спортни зали, както и посещението на търговски обекти, са действия, които често изискват оставяне на личните вещи без надзор или с минимален такъв. За целта е необходимо да се осигурят мебели, които да гарантират неприкосновеността на притежанията на вашите клиенти или работници.

Практични и функционални такива са ПВЦ шкафовете за съблекалня, които предлагаме в онлайн магазин Ramois. Те са функционални, осигуряват защита на личните вещи и се предлагат на много достъпни цени.

Характеристики на ПВЦ шкафовете за съблекални от Ramois

Моделите в сайта ни се характеризират по следния начин:

  • те са лесни за поддръжка и почистване, защото могат да се третират с всякакви препарати, дори с по-силни активни съставки, като е препоръчително да се избягват абразивните. Освен това, разполагат с гладка гланцова повърхност, която още повече ще ви улесни;

  • изработват се изцяло от ПВЦ;

  • пластмасата предпазва от развитие на бактерии и гъбички;

  • водоустойчиви са, което ги прави подходящи дори за мокри и влажни помещения.

За къде са подходящи PVC шкафовете за съблекални?

Могат да бъдат използвани както в спортни зали, така и в офиси или дори школи и училища. Този тип модули са одобрени дори за използване в хранително-вкусовата промишленост. Подходящи са дори за търговски обекти, където работниците могат да използват шкафчетата за съхранение на облекло и обувки. Намират приложение още в спа хотели, басейни, и рибарници, хлебозаводи и месокомбинати.

Съвети за избор на шкаф за съблекални

Когато искате да обзаведете работното място, спортната зала или търговския обект със специални ПВЦ шкафчета за целта, трябва да обърнете внимание на някои особености.

Пространство и разположение

За да бъдете сигурни, че тази ПВЦ мебел ще бъде удобна за употреба и ще осигурява бърз и лесен достъп до всяко отделение, трябва да прецените разполагаемото пространство. Направете си предварителен план къде смятате да поставите този модул.

Брой врати и вътрешно разпределение

Помислете дали се нуждаете от еднокрилен, двукрилен или по-голям ПВЦ модул. Обърнете внимание какво е вътрешното разпределение – рафтове, лост за закачалки или комбиниран вариант.

Дискретност

Помислете дали се нуждаете от ключалка или не. В повечето случаи, отделенията се заключат самостоятелно, особено с цел ползване на обществени места.

Гаранция за качество на шкафовете за съблекалня от Ramois

Като опитен и реномиран производител, от Ramois гарантираме за високото качество на шкафовете за съблекалня. Те са с голяма товаримост, изработват се от солидни материали и ще запазят функционалността си във времето. Предлагаме ги в различни варианти от гледна точка на размери и цветове, което дава възможност за персонализация спрямо интериора на помещението, където ще ги поставите.