Меню
Количка

ПВЦ шкафове за съблекалня

Шкаф за съблкалня

    Когато отидете да спортувате в зала или салон и се облечете в тренировъчния си комплект, трябва да оставите багажа си на сигурно и защитено място. Често пъти сред него е мобилният ви телефон, ключовете за дома и автомобила, бижута и куп други ценни неща. Идеалното място за тази необходимост е именно шкаф с ключалка.

    Заключващият се шкаф ще ви осигури необходимото спокойствие докато се наслаждавате на тренировката си или заниманията си в зала. Шкафовете за съблекалня са снабдени с редица функциоалности като закачалки, отделение за обувки и други. Това ще ви осигури възможност да разположите целия си багаж удобно и да го съхраните без да се цапа или уврежда от външни влияния.

    Шкафът с ключалка, изработен от ПВЦ е водоустойчив. Това го прави много подходящ и за използване в съблекални на басейн, където влагата е значителна.

    Шкафът за съблекалня е идеален и за съхранение на багажа на персонала в различни търговски обекти, докато той работи. ПВЦ шкаф с ключалка е изработен от материал, който не задържа прах, мръсотия, плесени, мухъл и други микроорганизми, което означава, че той е антибактериален. Това е условие го прави много подходящ и за местата, където се помещават стоки от хранително-вкусов характер, като хлебарници, магазини за хранителни стоки, риба и др.

    Шкаф с ключалка може да се използва практически навсякъде като например шкаф за съблекалня, шкаф за работно облекло и др.

Качество, гарантирано от "Рамоис Пласт" ЕООД

    Като производители на мебели, изработени изцяло от висококачествен PVC материал, ние от "Рамоис Пласт" предлагаме на своите клиенти красиви и разнообразни по стил и дизайн мебели за баня и мебели за кухня. За удобство и гарантирано покритие на нуждите на нашите клиенти, ние от "Рамоис Пласт" ЕООД предлагаме индивидуален дизайн и производство на избраните мебели за баня.

    Екип от специалисти ще ви консултира по време на всяка стъпка от вашата поръчка и покупка, за да вземете своето най-правилно и информирано решение. Достъпните цени на нашите продукти, съчетани с високото им качество, ще задоволят изискванията и нуждите и на най-взискателните сред Вас. Поръчайте на достъпни цени мебели от PVC от "Рамоис Пласт" ЕООД.

Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)