Меню
Количка

ПВЦ долни шкафове за баня с мивка

Показани са от 1 до 20 от 21 резултата (2 страници)

В съвременните жилища, където всеки милиметър от пространството е ценен, изборът на подходящи мебели е от съществено значение. ПВЦ долните шкафове за баня с мивка предлагат идеалното решение – те са водоустойчиви, стилни и изключително функционални, като по този начин осигуряват оптимално използване на пространството и добавят естетическа стойност.

Открийте идеалния водоустойчив ПВЦ долен шкаф за баня с мивка в Ramois

В нашия каталог може да намерите висококачествени решения за вашата баня, като едни от най-купуваните модели са:

  1. ПВЦ ДОЛЕН ШКАФ С МИВКА БАДЕМ 55 СМ ИЛИ 65 СМ

Отличава се с водо- и влагоустойчивост. Изработен е изцяло от ПВЦ с дебелина 16 мм, което гарантира издръжливост и дълготрайност. Ширината му е налична в два варианта – 55 см или 65 см. Наличен е в бял цвят с кафяви (дървесен декор) акценти, което придава елегантност и стил на всяко помещение. Шкафът е стоящ и е оборудван с две врати. Към него е включена и керамична мивка "Лапино", внос от Турция.


  1. ПВЦ ДОЛЕН ШКАФ С МИВКА ХИЛТЪН 55, 65 СМ, КОНЗОЛЕН

"Хилтън" е конзолен ПВЦ долен шкаф за баня, който съчетава модерен дизайн с практичност. Размерите му са 55 см ширина, 50 см височина и 45 см дълбочина, което го прави идеален за по-малки пространства. Той е изработен от водоустойчив ПВЦ материал, гарантиращ издръжливост и лесна поддръжка. Цветът е бял с елегантни сиви акценти, които придават съвременен и стилен вид. Конзолната конструкция позволява лесно почистване на пода под шкафа. Към него отново е включена керамична мивка.


  1. ПВЦ ДОЛЕН ШКАФ С МИВКА БАДЕМ 55 ИЛИ 65 СМ, КОНЗОЛЕН

Тази версия на БАДЕМ предлага същата функционалност и стил като стандартния модел, но с добавената предимства на конзолната конструкция. Тя осигурява лесен достъп за почистване на пода. Включената мивка с размери 55 х 45 х 16,5 или 65 х 45 х 16,5 см, добавя завършек към елегантния вид на шкафа. Този модел е идеален за тези, които искат да съчетаят модерен дизайн с практичност.


Избирайки някой от посочените варианти, може да сте сигурни в качеството и функционалността на направената инвестиция.

Функционалност на мебелите за баня с мивка

ПВЦ долните шкафове за баня с мивка предлагат достатъчно пространство за съхранение на тоалетни принадлежности и освобождават място за поставяне на кош за пране, а водоустойчивият материал гарантира, че ще останат защитени от влагата и водата, което е особено важно. 

Лесната им поддръжка е друго ключово предимство – повърхностите се почистват бързо, без много усилия, което спестява значително време. Конзолните модели, от друга страна, осигуряват допълнително удобство, като позволяват лесно почистване на пода.

Съвети за избор

При избора е важно да се вземат предвид размерите на банята и личните предпочитания за стил и дизайн. Размерите на шкафа трябва да са съобразени с пространството, за да не се създава претрупан вид, а цветовата схема и дизайнът следва да се вписват в общата визия.

Защо Ramois е вашето място за PVC долни шкафове за баня с мивка?

Предлагаме широка гама от ПВЦ долни шкафове за баня с мивка, които са проектирани с мисъл за качество, стил и функционалност. Със своя опит и експертиза в областта, в Ramois гарантираме високо качество на продуктите и изгодна цена от производител. Моделите, които може да разгледате онлайн, са с различни размери и дизайни, за да отговорят на нуждите и предпочитанията на всеки клиент.