Меню
Количка

Горни шкафове за баня с ЛЕД осветление и огледало

Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)

Едно от най-популярните решения при обзавеждането на банята, особено при малки помещения, е оптимизирането на вертикалното пространство. А какъв по-добър вариант за това от ПВЦ горни шкафове? Те са икономични, подлежат на дълготрайна употреба и се характеризират със съвременен дизайн.

В онлайн магазин Ramois ви предлагаме достъпни цени от производител.

Ключови характеристики и предимства на ПВЦ шкафовете за баня

Те са устойчиви на влага, не поглъщат водата и не променят функционалността си при контакт с нея, което е много важно предимство. Лесни са за поддръжка – необходима ви е само влажна кърпа и универсален почистващ препарат за баня.

Предлагат се в много стилове, размери, цветове и дизайни, което ви дава възможност да ги въплътите във всеки интериор.

Горните шкафове, изработени от ПВЦ, се характеризират с функционалност и възможност за лесна инсталация.

Изборът на ПВЦ горни шкафове за вашата баня

За да изберете подходящ модул за вашата баня, трябва да съобразите някои особености:

 1. Ширина
  Важно е да съобразите големината на помещението, като има различни варианти – 55 см, 65 см, 80 см.

 2. Цвят
  Залагаме на класически вараинти, които са винаги актуални – черно, червено, бяло, кафяво. Популярни са и дървесните декори. Изберете цветовете, които ще паснат на интериора на помещението.

 3. Вътрешно разпределение и големина
  Задачата им е да служат за съхранение на лични вещи. Те могат да бъдат с един или няколко рафта, като етажерки. Обърнете внимание дали предпочитате отворени или затворени.

 4. Тип
  Преценете дали търсите модел с огледало или без.

При нас ще откриете някои артикули, които разполагат с ЛЕД огледало за допълнителна видимост и елегантност на дизайна. Всички горни шкафове, изработени от ПВЦ, са с разстояние до стената 16 см.

Монтажът им е лесен – окачването е стенно, като за целта ще ви бъдат необходими дюбели, чийто вид и размер зависят от материала, от който е изработена стената.

Съвети за ефективно организиране на пространството в банята

Ако искате да организирате пространството максимално ефективно, трябва да използвате не само хоризонталното, но и вертикалното пространство. Това може да се постигне успешно чрез горните шкафове от PVC.

В случай че помещението е по-малко, заложете на компактни модели. Ако пък имате обширно мокро помещение – може да изберете и модели с по-голяма широчина.

Поддръжка и грижа за ПВЦ горните шкафове

Сред основните предимства на тези модули, е че могат да се поддържат много лесно – те не са капризни на почистване, устойчиви на корозия са и позволяват поддържането на мястото чисто и прилежно.

Може да използвате както навлажнена кърпа, така и универсален препарат за почистване на мебели.

Защо да се доверите на Ramois?

В онлайн магазин Ramois предлагаме разнообразие от обзавеждане за баня, което е многофункционално, икономично и с много високо качество. За да получите дълготрайна употреба, стилен вид и издръжливост на ПВЦ горните модули, както и всяко друго предложения в сайта ни, се доверяваме на реномирани марки. Ще откриете и модели, които са изцяло наше производство.

Възползвайте се от филтрите в категориите, лесната навигация на сайта и оптималните условия за поръчка и доставка, за да обзаведете помещението по най-добрия начин.