Меню
Количка

ПВЦ горни шкафове за баня

Горен шкаф за баня

    Практичността е необходимост във всеки дом. Тя е предпоставка за така търсената подреденост и хармония на всяка една къща или апартамент. И когато това е възможно да се осъществи във всяко помещение на дома, условието именно за практичност и подреденост е удовлетворено. Банята е едно от местата в дома, където това е особено необходимо, тъй като там възможностите са ограничени, а освен това е необходимо да се спазват и някои основни изисквания. Ще засегнем по-конкретно една важна мебел, а именно горен шкаф за баня и неговите многобройни функционалности. Ето и някои основни предимства на горен шкаф за баня:

  •  шкафове за баня горни се монтират над мивката и имат за задача да поберат всички аксесоари за сутрешен и вечерен тоалет. Горните шкафове за баня могат да се прикрепват, както към към огледала, така на някои модели и самите вратички могат да бъдат огледални. Предлагат се във варианти с една, две или три врати, с чекмеджета и/или със странични рафтове. Изработени са от PVC материал;
  • в някои случаи горните шкафове за баня са под формата на етажерка, която може да се поставя на различни места като непосредствено над мивката или под душа. Има и модел и с единичен рафт, монтиран над мивката, където се съхраняват най-необходимите вещи като четки за зъби и сапунерки и др.

    Съществуват много модели на горен шкаф за баня като горен шкаф за баня с огледало и горен шкаф за баня с огледало и осветление. Всички те са изработени от PVC материал, който се почиства изключително лесно и не задържа прах, плесен и мухъл. Това означава, че в банята си няма да допуснете микроорганизми, които предизвикват алергии и са опасни за здравето на живущите.

Качество, гарантирано от “Рамоис Пласт” ЕООД

    Като производители на мебели, изработени изцяло от висококачествен PVC материал, ние от "Рамоис Пласт" предлагаме на своите клиенти красиви и разнообразни по стил и дизайн мебели за баня и мебели за кухня. За удобство и гарантирано покритие на нуждите на нашите клиенти, ние от ‘’Рамоис Пласт’’ ЕООД предлагаме индивидуален дизайн и производство на избраните мебели за баня.

    Екип от специалисти ще ви консултира по време на всяка стъпка от вашата поръчка и покупка, за да вземете своето най-правилно и информирано решение. Достъпните цени на нашите продукти, съчетани с високото им качество, ще задоволят изискванията и нуждите и на най-взискателните сред Вас. Поръчайте на достъпни цени мебели от PVC от ‘’Рамоис Пласт” ЕООД.

Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)