Меню
Количка

ПВЦ колонни шкафове за баня

Шкаф колона за баня


    При планирането на мокрото помещение в дома, доста често не остава много свободно място, където да разположим така важните за съхранение на всичкия багаж мебели за баня. Ако и вие сте изпаднали в подобна ситуация и не разполагате с достатъчно място в банята си, може да се доверите на така полезните колони за баня.


    Те са изключително практични, тъй като заемат много по-малко място в сравнение със стандартните шкафове за баня. Колоните за баня са насочени вертикално и могат да достигнат голяма височина, което организира още по-голямо място за съхранение на всичко, което трябва да се помести в банята. Може да бъде стояща или окачена, в зависимост от вашите нужди. В тях можете да поставите всички козметични продукти, които използвате ежедневно, хавлиени кърпи и други хигиенни материали. 


    ПВЦ колона за баня е много подходяща за дома ви и заради други нейни основни важни характеристики. Нейната гладка повърхност не позволява да се задържа мръсотия. Шкаф колоната за баня не позволява образуването на мухъл и плесени, което я прави и антибактериална. Така колоните за баня се превръщат в идеалната мебел за мокрото помещение в дома, с грижа и безопасност към всички живущи, особено когато има и малки деца. А всички знаем, че те най-често страдат от алергии, които се предизвикват именно от подобни микроорганизми. 


Качество гарантирано от "Рамоис Пласт" ЕООД 

    Като производители на мебели, изработени изцяло от висококачествен PVC материал, ние от "Рамоис Пласт" предлагаме на своите клиенти красиви и разнообразни по стил и дизайн мебели за баня и мебели за кухня. За удобство и гарантирано покритие на нуждите на нашите клиенти, ние от "Рамоис Пласт" ЕООД предлагаме индивидуален дизайн и производство на избраните мебели за баня. 


    Екип от специалисти ще ви консултира по време на всяка стъпка от вашата поръчка и покупка, за да вземете своето най-правилно и информирано решение. Достъпните цени на нашите продукти, съчетани с високото им качество, ще задоволят изискванията и нуждите и на най-взискателните сред Вас. Поръчайте на достъпни цени мебели от PVC от "Рамоис Пласт" ЕООД. 

Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)