Меню
Количка

Високи смесители за баня

Показани са от 1 до 17 от 17 резултата (1 страници)

Високите смесители за баня са удобно попълнение към обзавеждането на това помещение, защото осигуряват някои основни предимства. Те са практични, изработени са от качествени материали, подлежат на лесна инсталация и се предлагат в разнообразие от варианти. Стилни и удобни – тези луксозни предложения са отлична възможност да допълните интериора на банята.

В онлайн магазин Ramois ви предлагаме богата гама от високи смесители за баня с модерен дизайн и функционалност, които се предлагат с дългосрочна гаранция и на много достъпни цени.

Избор на висок смесител за баня: съвети и препоръки

Когато избирате висок смесител, трябва да съобразите някои особености:

  • цвят – имаме елегантни артикули в бронз, хром, злато, както и класическо черно;

  • видове – повечето са стоящи и с въртящ се чучур. Ще откриете и модел с врътки;

  • размери – съобразете височината, като тя може да бъде 31 см, 31.5 см,  36 см и други;

  • управление – ще откриете едноръкохваткови и двуръкохваткови модели. Изберете този вариант, който ще ви бъде най-удобен за ползване;

  • дизайн – съществуват както модерни артикули, така и такива, които се причисляват към ретро стила;

  • технология при производство на батерията – разберете дали избраната батерия за баня разполага с иновативни специфики, като възможност за лесно почистване на варовика, смесване на потока на водата с въздух, който предпазва от пръски и много други.

Уверете се, че сте обърнали внимание и на снимковия материал, за да добиете ясна представа как изглежда моделът, към който сте се насочили.

Съчетаване на дизайн и функционалност в смесителите за баня

Предложенията в каталога ни са с красив и луксозен дизайн, в неутрални цветове, които пасват на различните интериорни решения и стилове, които се следват. Освен това, те са и много функционални – осигуряват лесен достъп до водата и по-голямо удобство на ползване, както и правилно разпределение на водния поток. Това се дължи на височината на чучура.

Гаранция за качество и дълготрайност на високите смесители от Ramois

Високите смесители за баня в каталога ни се характеризират с много положителни свойства, сред които са устойчивост и дълготрайност. За качеството им гарантират производителите, които са реномирани и доказани в съответната ниша. Такива са Inter Ceramic, Fala, Eco, Fildisi и други.

Гаранцията, която ще получите, избирайки високите компоненти за мивка от Ramois, е с петгодишна давност. Възползвайте се и поръчайте онлайн.