Меню
Количка

Аксесоари за кухня

Показани са от 1 до 20 от 46 резултата (3 страници)

Важен момент от създаването на уютна обстановка в кухненското помещение, е подборът и поддържането на аксесоари за кухня. Кухненските аксесоари ще внесат ред и удобство в помещението, особено при готвене или изпълнение на други домакински задачи.

В онлайн магазин Ramois ви представяме голямо разнообразие от избрани предложения за кухненското помещение, които са луксозни, качествени и ще поставят акцент в интериора на помещението. Освен отличните свойствени характеристики, тези принадлежности се определят като красиви и модерни, а цените им са повече от достъпни.

Луксозни аксесоари за кухня с високо качество

От онлайн магазин Ramois ви предлагаме висококачествени кухненски аксесоари за дома, които да допълнят интериора и да му придадат модерен вид. Тези принадлежности за кухня са два основни вида:

  1. Дозатори за течен сапун за вграждане
    Те имат модерен и елегантен дизайн и се предлагат в актуални цветове, като инокс и черен мат. Изработват се от устойчиви материали, като метал и PVC, а вместимостта им най-често е 250 мл.

  2. Кошчета за кухня за вграждане
    Различават се най-вече по метода на вграждане – на врата, под мивка, в шкаф, както и по начин на отваряне – има кошчета, които се отварят със сензор, а други с отваряне на вратата на шкафа или ръчно. Има единични варианти, както и комплекти от 2 и 3 броя, подходящи за разделно събиране на отпадъците. Кошчетата се предлагат в актуални цветове, като бежово, бяло, инокс, черно и други, а според вместимостта артикулите могат да бъдат 7, 10, 12, 16, 24 и 35 л. 

Всички артикули в категорията подлежат на вграждане и са дело на доказани производители, сред които Fala, Bulinox, Pyramis, Starax, които влагат професионализъм, отношение към детайлите и следват съвременните модни тенденции при изработка на такъв тип принадлежности.

Защо да изберете луксозен аксесоар за кухня?

Изборът на луксозни принадлежности ще внесе усещане за завършеност във визията на помещението. Артикулите, като дозатори за сапун и кошчета, са сред най-необходимите и се определят като едни от най-употребяваните по време на домакинската работа в кухнята.

Изборът на такива модели за вграждане ще улесни още повече използването и ще ви помогне да поддържате кухнята спретната и чиста – без повече разпиляване на отпадъци, торби и кофи за боклук, които носят миризма на застояло или голям брой шишета за сапун и препарат за миене. С аксесоарите за вграждане ще спестите място и ще внесете още по-модерен вид на интериорното пространство.

Доверете се на “Рамоис Пласт” ЕООД

В онлайн магазин Ramois се стремим да предлагаме не само качествени и функционални, но и естетически издържани кухненски аксесоари, които да допълнят стилната обстановка, която вече сте изградили. Те са с модерен и семпъл дизайн, вписват се навсякъде и ще ви помогнат да поддържате кухненското пространство в оптимално поддържан вид.

Разгледайте предложенията, които сме селектирали за вас в категорията, и изберете най-подходящите артикули. Можете да поръчате онлайн, като се възползвате от гъвкави условия за плащане и доставка.