Меню
Количка

Травертин

Травертин

    Травертинът е седиментна скала, чиято основна характеристика е пореста структура. Това е много здрав материал, който може да издържи на интензивно износване. Травертин камъкът е устойчив е на топлина, огън, вода и влага, което го прави идеален за всякакви нужди, както за вътрешна употреба, така и за използване при външни площи. Травертинът е удивителен със способността си да се вписва във всяко пространство и стил - класически, рустик, минималистичен, дори индустриален. Затова и от дизайнерска гледна точка, той е сред предпочитаните материали за създаване на неповторими визии.

За какво е подходящ естественият камък травертин?

    Богатият избор от нюанси и шарки, както и класическата, сдържана визия, го правят подходящ за използването му навсякъде-на закрито и на открито - от кухни до бани, от акцентни стени и облицовки на камини до архитектурни решения като стълби, колони, огради. Пространствата са ясно подчертани чрез добавяне на елементи от травертин, независимо дали става въпрос за гладки полирани подове, мивки или фасади. Плотовете от травертин камък могат да превърнат дори най-опростената кухня в елегантна картина, която ви удивлява със своята визия.

    Травертин цена м2 варира според вида, произхода и обработката. Някои от видовете превъзхождат мрамора. Ето защо и това се смята за върховният лукс. През последните години в световен мащаб, потребителите имат силно предпочитание към травертина.

Качество, гарантирано от “Рамоис Пласт” ЕООД

    Като производители на мебели, изработени изцяло от висококачествен PVC материал, ние от ‘’Рамоис Пласт” предлагаме на своите клиенти красиви и разнообразни по стил и дизайн мебели за баня и шкафове за кухня. За удобство и гарантирано покритие на нуждите на нашите клиенти, ние от ‘’Рамоис Пласт’’ ЕООД предлагаме индивидуален дизайн и производство на избраните мебелиза баня. При нас може да откриете различни видове, цветове и размери на естествения камък-травертин.

    Ние от Ramois.com предлагаме различни нюанси на бежов и жълт травертин камък. Този материал е първият избор за бани поради многото си положителни свойства, но също така и за фасади, подове и покрития от всякакъв вид. Не можем да не споделим, че сме вносители и предлагаме най-ниските цени на пазара у нас. Екип от специалисти ще ви консултира по време на всяка стъпка от вашата поръчка и покупка, за да вземете своето най-правилно и информирано решение. Достъпните цени на нашите продукти, съчетани с високото им качество, ще задоволят изискванията и нуждите и на най-взискателните сред Вас. Поръчайте на достъпни цени мебели от PVC от ‘’Рамоис Пласт” ЕООД.

Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)