Меню
Количка

Гранитни мивки за кухня

Гранитни и полимермраморни мивки

     Една от последните модни тенденции по повод обзавеждането на кухни и мокри помещения, без съмнение се нареждат иновативните материали за направата на модерни дизайнерски мивки, а именно гранит и полимермрамор.

    Гранитните мивки са изработени изцяло от материала гранитен прах и смола. Полученият материал е определящ и за визията на повърхността, която е изцяло матирана. За този материал е характерно, че не се добавя допълнително цветна нотка, което да прави покритието в различна цветова гама.

    За материалът, от който са създадени полимермраморите мивки е характерно, че представлява смес от акрилна смола и кварцов пясък. При този вид материал може да се добави цветно покритие, което да обогати визията на вашата полимермраморна мивка. Ако дефинираме минус на този материал, може да се посочи, че при надраскване проличава бялата му сърцевина.

    Гранитните мивки и полимермраморните мивки са идеалният избор за всеки дом, който търси качествен и издръжлив продукт за кухнята си. Гранитните мивки са изработени от висококачествен гранит и са с перфектно съчетание на естетика и издръжливост.

    Мивките от гранит за кухня са подходящо решение за визията на всяка кухня и са съвместими с всеки дизайн на кухненски мебели. Те са лесни за поддръжка и за почистване, като гарантират дълготрайността на продукта. Мивките за кухня, изработени от гранит, са изключително устойчиви на износване и на удари, което ги прави идеална опция за натоварени кухненски помещения с много течности и препарати. Гранитните мивки са създадени, за да издържат на тежко натоварване и не се разрушават от контакт с топла вода или пръски.

    Композитните мивки от полимермрамор предлагат изключително високо качество на изработка и са със сравнителни леки размери. Този вариант на мивки предлага широка гама от цветове и избори за клиенти, които изпитват индивидуалност и стил.

    Най-големият актив на гранитните мивки и полимермраморните мивки е здравината им. Те са гаранция за притежавана от тях устойчивост във времето и могат да се използват много години, без потъмняване или остатъчни белези при употреба.

Качество, гарантирано от “Рамоис Пласт” ЕООД

    Като производители на мебели, изработени изцяло от висококачествен PVC материал, ние от ‘’Рамоис Пласт” предлагаме на своите клиенти красиви и разнообразни по стил и дизайн мебели за баня и мебели за кухня. За удобство и гарантирано покритие на нуждите на нашите клиенти, ние от ‘’Рамоис Пласт’’ ЕООД предлагаме индивидуален дизайн и производство на избраните мебели за баня.

    Екип от специалисти ще ви консултира по време на всяка стъпка от вашата поръчка и покупка, за да вземете своето най-правилно и информирано решение. Достъпните цени на нашите продукти, съчетани с високото им качество, ще задоволят изискванията и нуждите и на най-взискателните сред Вас. Поръчайте на достъпни цени мебели от PVC от ‘’Рамоис Пласт” ЕООД.

Показани са от 1 до 20 от 30 резултата (2 страници)