Меню
Количка

Гранитни мивки за кухня

Показани са от 1 до 20 от 30 резултата (2 страници)

Гранитните мивки за кухня са изявление на стил и качество. Съчетавайки естетика с издръжливост, те предлагат уникално съчетание от дизайн и практичност. 

Изработени от висококачествен гранитен прах и смола, те предоставят изключителна устойчивост на износване и удари, което ги прави идеален избор за интензивно използване.

Избор на гранитни мивки за кухня в Ramois

Гранитните мивки от Ramois са не само практични, но и елегантни. Те са перфектното решение за всеки, който търси качество и стил в кухнята си. Предлагат се в различни размери и форми, като едни от най-популярните модели са:

  • Augusta – изключителен избор за кухня. Тя е с размери 50 x 50 см, поради което е подходяща за различни кухненски пространства. Изработена е от гранит и кварц, благодарение на което осигурява издръжливост и дълготрайност. Дебелината на материала е 10 мм, а дълбочината на коритото е 200 мм, което предоставя достатъчно пространство за удобно измиване на съдове и приготвяне на храна. Налична е в различни цветове, включително бял, черен, сив, крем и тъмно сив (антрацит), позволявайки лесно съчетание с интериора на всяко помещение;


  • Dafne – още едно стилно и функционално решение. С размери 50 x 86 см, тя предлага голямо и удобно пространство за работа. Дебелината на материала е 10 мм и дълбочината на голямото корито – 200 мм, което осигурява комфорт при употреба. Съставът на материала включва гранит и кварц, което гарантира нейната здравина. Dafne се предлага в разнообразие от цветове, включително бял, черен, сив, крем и тъмно сив;


  • Mag – уникален и модерен вариант. С диаметър от 51 см, тя е идеална за тези, които търсят компактно, но ефективно решение. Направена е от гранитни частици клас 1, което осигурява висока устойчивост и дълготрайност. Дълбочината на коритото е 210 мм, предоставяйки достатъчно пространство за удобна употреба. Mag също така е налична в различни цветове, включително бял, черен, сив и крем.


Всички модели, които ще откриете в нашия онлайн магазин, са перфектно съобразени с нуждите на съвременната кухня.

Предимства и характеристики на гранитните мивки

Гранитните мивки се отличават с редица предимства. Те са изключително устойчиви на надрасквания, удари и топлина, което ги прави подходящи за ежедневна и дълготрайна употреба. Повече информация относно техните предимства и характеристики, може да намерите в статията ни “Гранитна мивка - предимства и недостатъци”.

Разнообразие от форми, цветове и размери

В Ramois предлагаме широк избор от форми, цветове и размери с лесен монтаж, което позволява на клиентите да намерят идеалния модел за своята кухня. Независимо дали предпочитате кръгла, квадратна, или правоъгълна мивка, с отцедник или за вграждане, ние имаме решение за всеки вкус и стил.

Съвети за поддръжка на гранитните мивки

Поддръжката им е лесна и не изисква специални препарати. Редовното почистване с мека кърпа и малко сапунена вода е достатъчно, за да запазите перфектното състояние за дълго време.

Защо да изберете кухненски гранитни мивки от Ramois?

Избирайки гранитни мивки от нас, вие залагате на качество, устойчивост и стил. Нашите предложения са правилният вариант за всеки, който иска да добави модерен и елегантен акцент в своята кухня на достъпна цена, като същевременно се наслаждава на дълготрайност и лесна поддръжка.