Меню
Количка

Гранитна мивка за кухня Istros 61 х 50

Приветствайте удивителната функционалност и изискан стил във вашата кухня с нашата гранитна мивка "Изтрос" с размери 61х50 см! Със своето дълбоко корито тази мивка предлага не само естетика, но и практичност, което я прави идеално решение за всяка кухня. С размери, които са идеални за по-малки кухни, мивката "Изтрос" все пак предлага достатъчно пространство за миене на съдове и подготовка на продукти. Нейното дълбоко корито позволява по-голямо количество вода и удобство при почистване на големи съдове и тигани.

Със своя съвременен и стилен дизайн, гранитната мивка "Изтрос" добавя изтънченост и елегантност към всяка кухня. Независимо дали готвите ежедневни ястия за семейството си или приготвяте празнични угощения за гости, тази мивка ще бъде ваш надежден помощник във всички кулинарни приключения.

  • Кухненска мивка за вграждане в плот
  • Материал: Pyragranite
  • Размер на мивка: 61 х 50 см
  • Подходяща за монтаж в шкаф 60 см
  • Корито: 54 х 40 х 20 см
  • Комплект с крепежни елементи, сифон ∅92mm и преливна арматура

Предимства:

1. Материал

80 % естествени гранитни кристали ( силициев диоксид) и 20 % смес от смоли и други вещества, който помагат за свързването на кристалите заедно

2. Сигурност

С отвор за преливане, тази мивка гарантира сигурността ви, предотвратявайки преливане при запушени канали.

3. Повърхност

Повърхността й е хомогенна и без пори, което не само осигурява лесно почистване, но и предпазва от натрупване на бактерии и мухъл.

4. Издържливост

С висока устойчивост на топлина до 200°C и устойчивост на удар, тази мивка остава неповредима дори след дългогодишна употреба. Благодарение на сертифицираните процедури за контрол на качеството от Пирамис, можете да бъдете уверени, че тази мивка отговаря на най-взискателните стандарти за издръжливост и хигиена.

5. Гъвкавост при позициониране

Благодарение на гъвкавата си конструкция, мивката с отцедник е обратима, позволявайки ви да я позиционирате по ваше усмотрение, съобразено с нуждите и дизайна на вашата кухня.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Гранитна мивка за кухня Istros 61 х 50
379,90 лв.
  • Марка: Pyramis
  • Модел: Istros 6150

Възможни варианти

Размер на Мивката
Размер 61 х 50 см
Произход
Произход Гърция
Гаранция
Гаранция Доживотна