Меню
Количка

ПВЦ конзолни шкафове за баня

Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)

ПВЦ шкафовете се превръщат във все по-предпочитани за обзавеждането на банята. Съществуват много варианти, като през последните години се открояват конзолните модели. Те се характеризират с множество предимства, като функционалност, издръжливост и дълготрайност. Високото им качество се гарантира от производителите, а ние от онлайн магазин Ramois ви осигуряваме атрактивни цени.

Предимства на PVC конзолни шкафове за вашата баня

Основните предимства на конзолните шкафове, са че те са изработени от висококачествен ПВЦ материал, който е влагоустойчив и устойчив при пряк контакт с вода. Той се характеризира с лекота, мобилност и лесен монтаж.

Начинът им за монтаж е оптимизиран – закачат се за стената. На шкафа са монтирани окачвачи. Мивката разполага с два отвора на гърба, като единствено трябва да закупите дюбели за стена, които зависят от самия материал.

Как да изберете най-подходящия висящ ПВЦ шкаф за баня?

За да изберете най-подходящия висящ вариант, трябва да съобразите някои ключови особености при конзолните модули:

  1. Цвят
    Важно е да съобразите цветовете, за да бъдете сигурни, че ще се съчетаят добре с останалата част от интериора – стените, подовата настилка, тавана. В Ramois ще откриете неутрални модели в бял гланц, черно, с дървесни декори. Имаме и двуцветни предложения в червено и синьо, съчетани с бяло.

  2. Широчина и височина

Необходимо е да съобразите размерите на ПВЦ модулите за обзавеждане, за да бъдете сигурни, че ще паснат на свободното място в помещението. Имаме и различни ширини – 55 см, 65 см и 80 см. По-компактните размери са подходящи за малки мокри помещения.
От гледна точка на височината, стандартно модулите са 50 см.

  1. Разстояние от стената
    В онлайн магазина ни може да изберете сред модели с разстояние от стената от 32 см, 33 см, 42 см.

Артикулите, изработени от ПВЦ, се предлагат с мивка. Научете повече информация относно височината, дълбочината и мерките на умивалниците в описанията на всеки артикул.

Разнообразие от стилове и цветове в колекцията PVC конзолни шкафове за баня от Ramois

За да бъдем сигурни, че ще предложим за всеки по нещо, в сайта ни позиционираме разнообразни модели, които да паснат на всеки интериор. PVC шкафовете са адаптивни, в актуални и класически цветове, като бяло и черно. През последните години се открои модна тенденция за обзавеждане на баня с дървесен декор, която ние следваме. Поради този факт предлагаме и модерни конзолни модели, чийто цвят е изцяло с дървесни нотки или отделни детайли.

Гаранция за качество от Ramois

За да гарантираме за високото качество на ПВЦ модулите в категорията, от Ramois работим усърдно за изработката на първокласни мебели за баня. Предлагаме индивидуален дизайн, който да се въплъти успешно в интериора на помещението и да отговаря на вашите персонални предпочитания.