Меню
Количка

Мивки със смесител

Показани са от 1 до 20 от 22 резултата (2 страници)

Изборът на комплект мивка със смесител за кухня е изгоден вариант, към който може да се ориентирате при обзавеждане на помещението. Характерно за тях е че са сред най-предпочитаните варианти, защото съчетават някои основни предимства.

Научете повече за плюсовете от този избор, както и какви модели предлагаме в онлайн магазини Ramois на много достъпни цени. Запознайте се с подробните особености на кухненските мивки със смесител в сайта ни, където сме представили и снимков материал за всеки вид.

Изгодни комплекти мивки със смесител

Комплектите в Ramois представляват много изгодно предложение, от което да се възползвате. Представляват съчетание между високо качество, стил и функционалност, а повечето от моделите се предлагат на много атрактивни и промоционални цени. Към някои комплекти се предлагат и допълнителни аксесоари, като подарък – дозатори за течни сапуни и поставки за топли съдове, които да ви влязат в приложение още при следващата домакинска работа.

Характеристики и видове мивки със смесител

В сайта ни предлагаме два основни варианта, които се различават по материала на изработка:

  1. Гранитни
    Предлагат се в различни цветове – бяло, бежово, сиво, графит, черно. Гранитните варианти са висококачествени, устойчиви на високи температури, влага и други, и са отличен избор за кухнята и банята.

  2. Алпака
    Изглеждат елегантно и стилно в цвят хром. Алпака изработките са лесни за поддръжка, с високо качество и устойчивост.

Те са дело на доказани производители, като Pyramis, Inter Ceramic, Kromevye. Според покритието могат да бъдат гладки и матови, а според формата – кръгли, правоъгълни, квадратни с отцедник. Всички модели са предназначени за монтаж в плот.

Предимства на закупуването на мивка със смесител

Закупуването на отделни компоненти може да ви затрудни, особено ако изберете специфични цветове и материали за изработка. С комбинираните предложения в сайта ни ще си спестите време и усилия в търсене, а резултатът ще бъде безупречен – перфектно подбрани компоненти за вашата модерна кухня.

Какво включват комплектите?

Основно включват мивки и батерии, като при някои артикули се предлагат и допълнителни компоненти – дозатори за сапун, поставки за съдове и други.

Защо да изберете мивка със смесител за кухня от Ramois?

Рамойс е мястото, където ще откриете голямо разнообразие от качествени, модерни и практични решения за дома, сред които се открояват и комплектите със смесител. Те отговарят на нуждите на всяко домакинство и са дело на утвърдени производители.

Запознайте се с разнообразието от дизайни, цветове, модели и форми, които предлагаме, за да изберете най-подходящия комплект за вашето помещение. Поръчайте лесно, бързо и удобно онлайн и очаквайте доставка във възможно най-кратко време до посочения от вас адрес.