Меню
Количка

Душ комплекти

Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)

Спестете си време в търсене на отделни компоненти, като смесители, душ пити, подвижни модули и други, като се възползвате от комплектите в сайта ни.

От онлайн магазин Ramois ви предлагаме достъпност на цените и високо качество на всички артикули в категорията и целия каталог.

Душ комплекти за баня с иновативен дизайн и удобство от Ramois

Te осигуряват комфорт при ползване, което се дължи на подвижния душ, формата на питите, обхвата на струята и технологиите при производство, като керамична обвивка, силиконови отвори и удобни размери. Освен това, тези предложения са и много елегантни – всички компоненти, включително главата, тялото и батерията, са в еднакъв и модерен цвят.

Какво включват душ комплектите от Ramois?

Въпреки че се различават, най-често те включват основните елементи, които ще бъдат необходими не само за максималното удобство по време на ползване, но и за монтаж. Това са: смесител, слушалка, шалух, пита с тръба, крепежни елементи.

Предимствата на душ комплектите за баня

Те съчетават всичко необходимо, предлагат се в различни варианти – с термостат, за стенен монтаж, за колона и други. Имат елегантен дизайн и са подходящи за всеки интериор.

Благодарение на първокласните материали, използвани за тяхното производство, какъвто е месингът, ще ви осигурят дълъг срок на ползване. Питата се изработва от здрава и устойчива ABS пластмаса.

Как да изберете подходящият душ комплект за вашето пространство?

Изборът на подходящ вариант за дома зависи от личните предпочитания и спецификите на банята. Трябва да съобразите:

  • цвят – ако искате вашата баня да изглежда стилно и завършено, трябва да помислите за цветовото съчетание. В нашия онлайн магазин представяме луксозни варианти в бронз, хром, злато, инокс и черно, които са винаги актуални, неутрални и пасват във всеки интериор;

  • тип на смесителя – всички артикули от този тип подлежат на стенен монтаж. Преценете обаче дали търсите стандартен или термостатен смесител;

  • размер на питата – може да заложите на по-малка или широка. Съществува разнообразие от размери – ф20 см, 29 x 29 см и други;

  • обхват на струята – има различни варианти, като в сайта ни ще откриете обхват от 33 см и дори повече – 35 см;

Всички модели са с 5-годишна гаранция, дадена от производителите, които са реномирани и доказани в производството на комплекти и други артикули за баня – Eco, Fala, Inter Ceramic.