Меню
Количка

ПВЦ комплекти шкафове за баня

Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)

Един от най-сложните казуси при реновирането на баня включва изборът на обзавеждане. Трудно е да осигурите отлично съчетание между отделните компоненти – някои модули се характеризират с по-голяма функционалност, докато други допринасят повече за дизайна.

От онлайн магазин Ramois искаме да ви улесним максимално като ви предложим цялостно решение – ПВЦ комплекти, с които пространството ви да изглежда модерно и завършено. Те се предлагат на много достъпни цени.

Защо да изберете ПВЦ комплект шкафове за вашата баня

ПВЦ комплектите съчетават модерен дизайн, практичност и функционалност. Шкафовете изглеждат еднакво добре както заедно, така и отделно. Ключово предимство е че си пасват на много нива – от гледна точка на изисквания за поддръжка, цветове, стил, материали за изработка и други. Всички те са влагоустойчиви, което ги прави подходящи за монтаж в банята.

Разнообразие от дизайни и размери на ПВЦ шкафове

При нас ще откриете разнообразие от обзавеждане в комплект, които са изработени изцяло от PVC материал, устойчив на влага, водни пръски и други. Има артикули, които са с по-семпла визия – в бяло, както и такива, които съчетават повече цветове – червено, дървесни декори и други.

Подходящи са както за малки мокри помещения, така и за по-големи – има различни варианти за ширина, сред които да изберете.

Как да изберем подходящ комплект шкафове за банята?

За да изберете подходящи ПВЦ изработки, съобразете някои детайли, като:

 1. Марка
  За качеството на модулното обзавеждане за баня се доверяваме на нашия екип от професионалисти, които имат богат опит в изработката на PVC модули.

 2. Ширина
  Могат да бъдат в различни варианти – 55, 65, 80 см, в зависимост от големината на помещението и разполагаемото пространство.

 3. Цвят
  Залагаме на винаги актуални предложения, като бял гланц, черно, червено, кафяво и дървесни нотки.

 4. Тип
  Могат да бъдат с мивка или с огледало. Имате възможност дори да заявите своето предпочитание от коя страна на шкафа да бъде поставено огледалото.

Разгледайте допълнителните опции към всеки модел за допълнително персонализиране спрямо нуждите ви.

Защо клиентите избират Ramois за комплекти шкафове за баня?

Ramois е мястото, откъдето може да пазарувате лесно, бързо и удобно. Това доказват и мненията на нашите лоялни клиенти.

Разполагаме с голям асортимент от ПВЦ модули, предназначени за морки помещения, част от които подлежат на текущи промоции и се предлагат още по-изгодно. Всички артикули разполагат с гаранция, от която можете да се възползвате при необходимост.

Възползвайте се от лесната навигация на сайта, за да направите поръчка, както и от гъвкавите условия за плащане и доставка.