Меню
Количка

Стенни смесители за кухня

Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

Стенните смесители са сред най-предпочитаните за кухня, особено от тези, които търсят естетичен вид, модерен дизайн и функционалност. Те се характеризират с множество предимства, които ги правят търсени, предпочитани, а това, от своя страна, кара производителите да продължават неуморно да усъвършенстват предложенията си в тази посока.

В онлайн магазин Ramois предлагаме различни артикули в категория стенни смесители за кухня, които да се впишат в интериора на кухненското помещение и да ви предложат съчетание от стил и функционалност. Предлагат се на атрактивни цени и са отлични за всеки стил на интериора.

Видовете стенни смесители за кухня в Ramois

Предложенията в сайта ни се разграничават според следните особености:

  • марка – доверяваме се на утвърдени производители, сред които се окачествяват Eco, Fildisi, Fala;

  • цвят – ще откриете инокс, бронз, черно, бяло и други;

  • вид – трябва да прецените дали търсите с врътки или ръкохватки, с въртящ се чучур или стандартни;

  • материал – най-често срещаната комбинация за създаване на дълготраен и функционален продукт, включва месинг и керамика.

Това са основните характеристики според които различаваме артикулите в категорията.

Дизайн и функционалност

Вариантите, които ще откриете при нас, представляват съчетание между красив дизайн и функционалност. Може да заложите на ретро смесител в цвят бронз, който да подчертае интериора и стила, който преобладава в изграждането на вътрешния дизайн в кухнята, както и да се насочите към по-съвременна визия.

От гледна точка на функционалността, моделите разпределят правилно водния поток, а при някои от тях има и подвижен чучур, който ви позволява още по-голям контрол върху струята на водата.  

Съвети за избор на стенни смесители

Когато избирате стенен модел, трябва да обърнете внимание на някои ключови особености, за да бъдете сигурни, че новата ви придобивка ще пасне в кухнята ви отлично. Трябва да прецените какъв чучур търсите – гъвкав с възможност за подвижност или стандартен.

Не забравяйте да обърнете внимание и на броя на ръкохватките и метода на смесване на топла и студена вода. Преценете дали предпочитате едноръкохваткови или двуръкохваткови.

В допълнение, трябва да предвидите и размера. В описанието на всеки артикул, под формата на снимков материал, сме представили размерите, които ще ви помогнат да вземете правилното решение.

Защо да закупите стенен смесител за кухня от нас?

В онлайн магазин Ramois ще откриете разнообразни предложения в сферата на обзавеждането на дома, като част от което се класифицират и стенните смесители за кухня. Предлагаме ви съвременни модели, които да бъдат стилна придобивка и да допълват естетичния вид на помещението, като едновременно ви гарантират лесна употреба и дълготрайност. Доверете се на високото качество на артикулите, гарантирано от утвърдените производители.

Възползвайте се от нашите гъвкави условия за доставка, както и отличната организация на сайта, която ще направи изборът на подходящи придобивки за дома бърза и приятна задача.